/

Diada Ecològica de Porreres 2018

Porreres celebra amb molta d'il·lusió i bona feina la Diada d'Agricultura Ecològica. Enguany, es destaca el paper de la dona en l'agricultura ecològica a través de diferents actes

Les dones agroecològiques són el tema central de la diada d’enguany

Porreres celebra amb molta d’il·lusió i bona feina la Diada d’Agricultura Ecològica. Enguany, es destaca el paper de la dona en l’agricultura ecològica a través de diferents actes.

Per a aquesta dotzena edició s’han previst diferents activitats els dies 19, 21 i 22 d’abril, un programa ben complet que ha organitzat l‘Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), Varietats Locals i el Consell Regulador de la Producció Agrària Ecològica de Balears, juntament amb l‘Ajuntament de Porreres. De fet, la batlessa, Xisca Mora, us convida a gaudir d’una jornada en què coneixereu i tastareu els aliments i productes fets amb el segell ecològic, un amplíssim ventall de propostes per a tots els gustos.

L’ecofeminisme i les dones pageses seran el tema central d’aquesta nova edició. A Palma, s’ha organitzat la xerrada ‚Les dones al món agrari mallorquí‚. Es farà el dijous 19 d’abril, 19 hores, al Club de Mallorca. Serà un acte obert i gratuï en què hi participaran pageses, elaboradores i activistes per parlar del seu paper en el sector ecològic, cada vegada més sol·licitat i valorat socialment.

Dissabte, dia 21, de 16 a 21 hores, la biblioteca de Porreres acollirà el curs Els aliments ecològics i de varietats locals, que impartirà la Dra. Maria Dolores Raigón (Universitat Politècnica de València), experta en qualitat nutritiva i nutracèutica dels aliments. Tot i que el curs és gratuït, cal inscripció prèvia per assistir-hi a: https://goo.gl/forms/A1SwGQMEmObm2KSH2

El dia gros serà el diumenge 22, amb la Diada d’Agricultura Ecològica. De 9 a 16 hores, el centre de Porreres acollirà aquesta fira del sector agrari ecològic, amb exposició i venda de productes amb certificació ecològica de les Illes Balears.Hi haurà tallers diversos a les 10.30 hores, i la xerrada ‚Per què xerrar d’ecofeminisme‘, a les 11.30 h, a la sala Polivalent. No hi faltaran els castellers Al·lots de Llevant, que a migdia exhibiran la seva destressa per construir torres humanes.

Com ja és habitual, també es coneixerà el guanyador del Producte Ecològic de l’Any 2018hi haurà menjar de tota casta (bo, local i saludable), a més d’actuació dels combos de l’Escola de Música de Porreres, exposicions, tallers, jocs de Ludoteca de jardí, espai infantil, passa-carrers i molt bon ambient.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat