/

Bona acollida de les novetats 2018 de la DO Pla i Llevant

Professionals del món de la restauració, amants del vi i curiosos gaudiren d'un acte interessant el dimecres 28 de febrer, de 17 a 21 hores. Un total de 10 cellers agrupats dins la denominació d'origen Pla i Llevant donaren a conèixer els seus vins i en presentaren les novetats

Hi participaren 10 cellers que comptaren amb la presència dels seus vinaters

Professionals del món de la restauració, amants del vi i curiosos gaudiren d’un acte interessant el dimecres 28 de febrer, de 17 a 21 hores. Un total de 10 cellers agrupats dins la denominació d’origen Pla i Llevant donaren a conèixer els seus vins i en presentaren les novetats.

La cita va tenir lloc a l’hotel GPRO Valparaíso del barri de la Bonanova de Palma. Amb l’entrada, que tenia un cost de 5 euros, els assistents pogueren descobrir i tastar tots els vins que hi presentaren els vinaters. La recaptació era benèfica i es va destinar als menjadors socials de la Fundació Zaqueo i l’Associació Tardor.

Els cellers que hi foren presents són: Vins Pere Seda, Vins Miquel Oliver, Can Coleto, Vi d’Auba, Vins Miquel Gelabert, Es Fangar, Bodega Bordoy, Vins Toni Gelabert, Armero Adrover i Can Majoral.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat