Devers el 85% de les bodegues inscrites dins l’IGP Mallorca ofereixen la possibilitat de visites guiades, tast i experiències úniques
Rafel Perelló, especialista en cultura popular, oferirà una aproximació a com era la pagesia mallorquina antigament
La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l'editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot)
La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience - Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking
El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món
Es tracta de l'únic restaurant amb dues estrelles Michelin de Mallorca, que també té un Sol de la Guia Repsol
Hi ha bones notícies per al sector vitivinícola de les Illes Balears. El motiu és que la comercialització dels vins de qualitat ha
El Govern de les Illes Balears ha abonat durant el mes de febrer 5.264.712,45 euros en ajudes al sector primari i agroalimentari
Un dels bars de Palma més populars ha canviat de mans. Es tracta del Bar Mavi, situat al carrer de 31 de desembre.
Abadía Retuerta, el celler de Valladolid (Espanya) establert al municipi de Sardón del Duero, va presentar dilluns a CataVinos (Palma) seu projecte 'Deu anyades,
Una de les cites més interessants d'aquest cap de setmana és la presentació que faran els cellers de la denominació d'origen Pla i Llevant dels vins
La direcció general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, del Govern de les Illes Balears, va aprovar ahir, dimecres, el Pla Regional de
El motiu d'incloure aquest avís és que el Centre Internacional d’Investigació sobre el Càncer (IARC) ha classificat l'etanol de les begudes alcohòliques
Si ets de les persones a les quals no els importa què sopen, i que el seu estómac sempre comença el dia
Després de més de deu anys al capdavant d'aquest negoci familiar mallorquí, Joan Miralles fa un pas al costat i en cedeix la direcció