Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La cervesa Rosa Blanca ha reuneix el cuiner Andreu Genestra i el reboster Tomeu Arbona en una cita culinària única que se celebrarà el mes d’octubre a Marratxí.

La cita, batiada com Els Sopars de Rosa Blanca, oferirà una experiència gastronòmica maridada amb la cervesa creada a Mallorca a principi de segle XX, juntament amb els plats que elaboraran el xef Genestra -que té dos restaurants amb una estrella Michelin (Andreu Genestra i Aromata)- i el forner Arbona – Millor Reboster de l’Any 2014 de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears-.

L’activitat tendrà lloc els dies 3, 4 i 5 d’octubre, a les 19 hores, a la finca Son Cós de sa Cabaneta. El preu és de 60 euros per persona (inclou el sopar i la beguda). Podeu apuntar-vos-hi a: https://www.cervezarosablanca.es/ca/sopars