/

Assaboreix la cuina de Calvià per Nadal (Zona 3)

La varietat és una de les principals característiques de la Mostra de Cuines de Calvià de Nadal. Aquesta setmana, del 18 al 20 de desembre, teniu la darrera oportunitat per assaborir plats deliciosos

La varietat és una de les principals característiques de la Mostra de Cuines de Calvià de Nadal. Aquesta setmana, del 18 al 20 de desembre, teniu la darrera oportunitat per assaborir plats deliciosos.

Un total de 10 restaurants de la zona 3, concretament dels nuclis de Calvià, Peguera, el Toro, Son Caliu, Costa d’en Blanes i Bendinat, us conviden celebrar les festes nadalenques amb uns menús econòmics i ben bons, ja sigui al local o a ca vostra. Són els següents:

Aromes Gastrobar – Julià Bujosa Sans Batle, 1. Jardins Ajuntament de Calvià (Calvià)

Reserves: 971 670 352
Primer: Croquetes de pop i cuixot ibèric
Segon: Llom de bacallà confitat amb verduretes
Postre: Pastís de formatge amb coulis de nabius
Beguda: Còctel de benvinguda, aigua i dues consumicions (cervesa, copa de vi o refresc)
Preu: 19 €

La Gritta – L’Espiga, 9 (Peguera)

Reserves: 971 686 022
Primer: Aguiat de sèpia, sobrassada i ceba amb ou a baixa temperatura
Segon: Escaldums de pollastre de pagès i pilotes amb fruites seques
Postre: Greixonera de brossat
Beguda: Copa de vi o cervesa o refresc
Preu: 19 €

Vino del Mar – Port Adriano, 3C (El Toro)

Reserves: 971 237 360
Primer: Bruschetta de xampinyons, formatge provolone amb pluja de pesto i ruca
Segon: Risotto a la marinera amb musclos gallecs, cloïsses i llagostins tigre
Postre: Mousse de xocolata i fruites vermelles
Beguda: Canya, copa de vi o aigua
Preu: 16 €

Mesón Son Caliu – Son Caliu, 1 (Son Caliu)

Reserves: 971 680 086
Primer: Canelons nadalencs d’indiot amb beixamel de garrova i ensalada
Segon: Porcella rostida trinxada amb cruixent de cotna i compota de poma
Postre: Pannacotta de torró d’ametla nadalenc
Beguda: Copa de vi de Rioja, canya, aigua o refresc
Preu: 19 €

Bistro 49 – Gran via, 49 (el Toro)

Reserves: 971 234 168
Primer: Paté de fetge de pollastre casolà amb panet de garrova i ensalada
Segon: Pitrera de pollastre amb puré i bolets i castanyes saltats
Postre: Brownie de Toblerone amb salsa de Grand Marnier
Beguda: Canya o refresc o copa de vi ecològic
Preu: 19 €

Eagle Restaurant – Campoamor, 2 (Bendinat)

Reserves: 638451758
Primer: Crema de carabassó amb musclos confitats
Segon: Filet Wellintong amb salsa de xampinyons
Postres: Flam de torró de Xixona
Beguda: Copa de vi o canya o refresc
Preu: 19 €

Delfinos – Benito Feijoo, 8 (Costa d’en Blanes)

Reserves: 971 676 449
Primer: Rotlle de primavera
Segon: Filet de porc amb pebre i arròs o patates
Postre: Pastís de formatge
Beguda: Copa de vi o canya o refresc
Preu: 16 €

Bar Es Trinxet – Major, 49 (Calvià)

Reserves: 677 891 075
Primer: Creps de gambes amb salsa de conyac
Segon: Filet de porc amb salsa de fruites del bosc
Postre: Pastís tres xocolates
Beguda: Canya, aigua, copa de vi o refresc
Preu: 18 €

Restaurante El Faro del Toro – Port Adriano, LC. 4, 2 (el Toro)

Reserves: 680 424 142
Primer: Pebres del piquillo casolans farcits de rap i gambes amb musclos
Segon: Filets de gall de Sant Pere fregits amb ceba amb verdures i patates cuites
Postre: Pastís de pastanaga casolà
Beguda: Copa de vi verdejo o aigua
Preu: 16 €

Bar Mesón Algarrobo – Garrover, 2 (Peguera)

Reserves: 673 122 304
Primer: Tapes mallorquines (pica-pica, caragols, croquetes)
Segon: Bacallà al forn
Postre: Pastís de la padrina
Beguda: Aigua, vi de la casa
Preu: 17 €

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat