Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Com cada mes d’octubre, la Mostra de Cuines de Calvià de la tardor 2021  ja és aquí amb la millor selecció gastronòmica del municipi. Els restaurants de Calvià tornen a oferir a preus populars una carta de propostes suculent i saborosa, variada per a tots els públics i per a totes les butxaques.

Cada divendres del mes d’octubre es dedica a una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi. El sus a la Mostra serà dia 1 d’octubre i acabarà el 22 d’aquest mes.

El calendari previst és el següent:

  • ZONA 1: 1 d’octubre de 2021 – Illetes, Cas Català, Bendinat, Son Caliu
  • ZONA 2: 8 d’octubre de 2021 –Palmanova, Magaluf, Son Ferrer
  • ZONA 3: 15 d’octubre de 2021 – Santa Ponça, Costa de la Calma
  • ZONA 4: 22 d’octubre de 2021 – Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà

Els restaurants de la zona 1 i els menús que ofereixen són:

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)

  • Reserves:971 703 013
  • Primer:La nostra sopa de carn d’olla amb cigrons
  • Segon: Roast beef a l’anglesa amb puré de carbassa
  • Postres:Canons de pasta fullada farcits de crema de taronja
  • Beguda:Aigua, ofertes en vins
  • Preu:16€
EAGLE Restaurant – Campoamor, 2  (Bendinat)

  • Reserves: 638 451 758
  • Primer:Pica-pica de sípia
  • Segon:Canelons farcits de truja amb poma
  • Postres:Pastís de pastanaga
  • Beguda:Aigua, refresc, canya o copa de vi
  • Preu:16€
BALNEARIO ILLETAS – Passeig Illetes, 52 A (Illetes)

  • Reserves: 971 401 031
  • Primer: Bricks farcits de verdura i gambes
  • Segon:Pasta amb salsa de calamars
  • Postres:Quarto embetumat (bescuit clàssic mallorquí) amb merengue, cobertura de xocolata i gelat de vainilla
  • Beguda:Aigua, refresc, cervesa o copa de vi
  • Preu:16€
MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)

  • Reserves: 971 680 086
  • Primer:Tataki de tonyina marinat amb Tobiko vermell i rave Daikon
  • Segon:Costilleja de vedella rostida amb salsa de vi afruitat i parmentier de patata al parmesà
  • Postres:Púding casolà de mango tropical amb mousse de menta fresca
  • Beguda:Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
  • Preu:16€