Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La formació sempre és necessària, també per a les tasques del camp. Per aquest motiu, l’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el Curs de cultiu ecològic de cítrics. Aquesta activitat es farà virtualment els dies 2, 3 i 4 de març de 2021de 17 a 20 hores, i té com a objectiu donar a conèixer el cultiu dels cítrics i les peculiaritats de la gestió en ecològic.

S’hi tractaran les pautes que s’han de seguir per iniciar una nova plantació, com també es parlarà sobre com s’han de gestionar les plantacions existents. També es parlarà sobre la fertilització i el maneig del sòl, el reg, les bardisses, les cobertes i adobs en verd, a més del control de plagues i malalties i les varietats i portaempelts a destacar.

L’encarregat d’impartir-lo serà Alfons Domínguez Gento, enginyer agrícola de l’estació d’experimentació agrària de Carcaixent (País Valencià).

El curs s’adreça a dones i joves pagesos, com també a professionals agraris, tècnics i a tota persona interessada en la temàtica vinculada al món agrari. Les inscripcions s’han de fer aquí.