Cuina selecta/Peix i mariscClub Marítim Sant Antoni de la Platja. C/ de Virgili, 27Can Pastilla/PalmaCelebracions i grups/Menú del dia971 26 00 7520-25
Rostidoria/TapesCtra. de Valldemossa, 27Mallorca/Palma/s’EscorxadorCelebracions i grups971 20 82 2418-30 euros[:ca]Dilluns vespre tancat [:en]Closed on Monday Night [:es]Lunes noche cerrado [:de]Montagabend geschlossenLa cuina
Una exquisita proposta a base de peix i marisc fresc.
Hi trobareu un espai per gaudir del bon vi i del bon menjar a base d'una selecció de conserves gurmet.
Hi trobareu carn torrada, sípia amb salsa, ben casolana i gustosa, pambolis, canonges (llorigó) i caragols, etc.
Hi trobareu plats de cuina mallorquina com els caragols, el frit de me o l'arròs brut. Un altre dels seus plats estrella
Arrosseria/Cuina selectaAvinguda almirant Riera Alemany, 27Andratx/Mallorca/Port d’Andratx/TramuntanaCelebracions i grups/Romàntic971 67 12 6135-50 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday to Sunday[:es]Abierto de
La terrassa és ideal per gaudir dels vespres calorosos d'estiu
El Bar Bosch de Palma ofereix un nou espai a la primera planta d'on gaudir de la bona cuina: MásBosch.
De la carta d'aquest restaurant de Llucmajor, cal destacar l'orada farcida de trempó i els pastissets de brossat amb fruites vermelles.
Hi trobareu una interessant proposta de plats creatius, pintxos i tapes. La decoració hi juga un paper molt destacat, juntament amb la
Pizzes i pastaCarrer del Sol, 6Llevant/Mallorca/Son ServeraCelebracions i grups971 56 77 7120-25 euros[:ca]Dilluns tancat[:en]Closed on Monday [:es]Lunes cerrado[:de]Montag geschlossenAl Restaurant La Bruschetta
Cuina selecta/Peix i mariscPasseig del Port. Portals Nous. Puerto Portals, local 16Calvià/Mallorca/TramuntanaCelebracions i grups971 67 91 91www.flanigan.es20-30 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
Tapes/VinotecaPlaça de l'enginyer Barceló, 2Llevant/Mallorca/ManacorCelebracions i grups871 57 90 7212-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday to Sunday[:es]Abierto de lunes a
Hi trobareu una selecció de propostes sorprenent que fusiona diferents cuines del món.
La carn és el plat estrella del restaurant Las Tres Palas de s'Arenal. Hi preparen costelles de xots mallorquins, també hi fan
Hi trobareu autèntiques delícies de la cuina mediterrània servides atentament pels cambrers
El cuiner Bartomeu Cólero prepara els plats del Restaurant de Canet d'Esporles.