El proper diumenge, 15 de maig (nova data) de 2022, la freixura i les tripes seran les protagonistes d’una experiència culinària única. Es tracta d’un dinar elaborat a sis mans que Gastro Events Balears ha preparat per a l’ocasió.
El menú estarà cuinat per tres dones carregades de talent:
- Irene Martínez: mà dreta de Santi Taura fins a les acaballes de 2021 i que acaba d’obrir el seu restaurant: Nus.
- Brenda Lisiotti: cuinera que des del 2012 treballa amb Fernando P. Arellano, creador i xef del restaurant Zaranda.
- Ariadna Salvador: cocreadora del restaurant Clandestí. Des del 2021, aquesta gran pastissera només gestiona el seu projecte personal: Ninumà, art dolça en el que tot i està permès.
Aquest festival culinari tendrà lloc a Espai Suau (camí de la Cabana, 12, del Pont d’Inca, Marratxí).
El preu de l’experiència gastronòmica és de 95 euros i el maridatge hi està inclòs. Les reserves s’han de fer per missatge directe a gastroeventsbalears o al 664 32 02 80.