Del 28 de febrer a l’1 de març hi ha preparades diferents activitats per celebrar la Diada de les Balears.
Us destacam les relacionades amb la gastronomia a Mallorca:
I Mostra de Cuina de les Illes Balears:
Del 27 de febrer al 2 de març, a sa Feixina.
Horari:
- 28 de febrer i 1 de març, d’11.00 a 24.00 h
- dia 2 de març d’11.00 a 22.00 h
Peccata Minuta. Ruta de tapas gourmet
Al Parc de la Mar (la Portella)
1 de març, de 12.00 a 16.00 h
Hi participen:
[ezcol_1third]•Tomeu Martí
•Marta Rosselló
•Guillem Sunyer
•Joan Marc
•Pep Lluis Mayol
[/ezcol_1third] [ezcol_1third]•María Solivellas
•Igor Rodríguez
•Rafa Martín
•María Salinas
•EHIB
•Manu Pereira
[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]•Óscar Martínez
•Koldo Royo
•Víctor García
•Marga Coll
•Guillem Méndez[/ezcol_1third_end]
Jornades Portes Obertes i degustacions dels cellers DO Binissalem
Pl. Nova, 23 (Santa Maria del Camí)
1 i 2 de març, de 9.00 a 13.30 h
[ezcol_1quarter]Celler Jaume de Puntiró
Pl. Nova, 23 (Santa Maria del Camí)
1 i 2 de març, de 9.00 a 13.30 h
Cellers Macià Batle
Camí de Coanegra, s/n (Santa Maria del Camí)
1 de març, de 9.00 a 13.00 h [/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Vinya Taujana
C/ de la Balanguera, 40 (Santa Eugènia)
1 de març, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00
h, i 2 de març, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a
20.00 h
Bodegas Antonio Nadal
Camí de Muro, s/n (Binissalem)
1 i 2 de març, de 10.00 a 14.00 h. Visita
gratuïta a les vinyes de Son Roig, visita a la
bodega i degustació de vi
[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]Bodegas J. L. Ferrer
C/ del Conquistador, 103 (Binissalem)
28 de febrer i 1 i 2 de març, de 10.00 a 18.00 h
Celler Tianna Negre
Camí des Mitjans, s/n (Binissalem).
28 de febrer, de 10.00 a 16.00 h; 1 de març, de
10.00 a 14.00 h. Degustació gratuïta de tres vins. El dia 28 de febrer, visites concertades al celler. Tel.: 971 88 68 26 [/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]Celler Can Ramis
C/ de Sor Francinaina Cirer, 14 (Sencelles)
28 de febrer i 1 i 2 de març, de 10.00 a 14.00 h
Casa Museu Llorenç Villalonga
(c/ de Bonaire, 25, Binissalem).
1 de març, 11.00 h.
Recorregut per la història i tradició de l’activitat vinícola de la DO Binissalem, amb visita i tast dirigit. Reserves al 971 88 60 14 [/ezcol_1quarter_end]
Menú especial típic als hotels de la FEHM
Galeon Suites
Hotel Palladium
Abelux
Barceló Illetas Albatros
Ciutat Jardí
Grupotel Gran Vista & Spa
Hotel Amorós
Setmana Gastronómica de les Illes Balears
A l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB)
Fins l’1 de març es duran a terme exposicions, conferencies, concursos de cuina i menús especials.
Més informació: http://www.ehib.es/