/

Gran èxit de la Nit de l’Oli a l’Aljub d’Es Baluard

Des de l’obertura de portes, ha sigut nombrosa la quantitat de persones interessades en endinsar-se en l’apassionant món de l’Oli d’Oliva Verge Extra les que han passat per l’Aljub

L’Aljub del Museu d’Art Contemporani de Palma ha acollit aquest divendres 23 de febrer la Nit de l’Oli, la proposta del consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca per presentar els Olis d’Oliva Verge Extra de la darrera anyada a on s’han pogut tastar fins a 38 referències de quinze oliers.

Des de l’obertura de portes, ha sigut nombrosa la quantitat de persones interessades en endinsar-se en l’apassionant món de l’Oli d’Oliva Verge Extra les que han passat per l’Aljub, atrets per ser una magnífica oportunitat de poder accedir a una gran selecció d’OOVE de qualitat diferenciada i així conèixer de més a prop la diversitat i matisos que brinden a través del tast ofert per elaboradors com Olis Sóller, Can Feliu, Es Verger, Son Mir, Fet a Sóller, Oli Solivellas, Picarandau, Aubocassa, Sa Cadernera, Sa Madoneta, Son Catiu, Son Matge, Son Mesquidassa, Son Moragues i Treurer.

Aquesta edició de la Nit de l’Oli ha comptat amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, qui acompanyada pel president del consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Joan Mayol, ha visitat als diferents expositors interessant-se per la seva activitat i producte. A l’acte també han assistit altres representants institucionals com la Pilar Amate, Consellera insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament local; Joan Simonet, Conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural; Álvaro Roca, director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca; Alfredo J. Arias, director insular de Comerç; Guadalupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç, Autònoms, Sanitat, Consum, Mercats i Fires de l’Ajuntament de Palma.

A més del tast dels OOVE de qualitat ofert pels elaboradors de la D.O Oli de Mallorca, els visitants de la Nit de l’Oli també han tingut la oportunitat de gaudir del tast de productes de qualitat de les Illes Balears gràcies a la col·laboració de la D.O Binissalem, D.O.P Oliva de Mallorca, D.O Pla i Llevant, D.O Queso Mahón Menorca, les I.G.P Ametla de Mallorca, I.G.P Sobrassada de Mallorca i I.G.P Vi de la Terra de Mallorca així com Pa d’Aquí.

La Nit de l’Oli ha estat possible gràcies al suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat