Pa moreno de xeixa

5 mins de lectura

Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.

Panets de músic i mel

1 min de lectura

En primer lloc, i amb 24 hores d'antel·lació, preparem la massa mare. Barregem la farina, l'aigua i el llevat, ho pastem i

Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Pa de pita

1 min de lectura

Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.

La recepta d'aquest pa és idèntica

Barres de pa integrals

1 min de lectura

Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i

Pa de motlle

1 min de lectura

Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.