Ingredients
- 300 g de farina de força
- 180 g d’aigua
- 20 g de llevat premsat fresc
- 10 g de mantega
- 10 g de sucre
- 1 mica sal
- Una mica de mantega per untar el motlle
Elaboració
Escalfau al microones una mica l’aigua en un bol. Barrejau-la amb la mantega i el sucre fins que totes dues estiguin dissoltes.
Afegiu-hi el llevat i removeu-ho fins que s’hagi dissolt. Incorporau-hi la sal.
Afegiu-hi la farina tamisada i pastau-ho tot.
Deixau-ho llevar durant 30 minuts al bol tapat amb un pedaç de cuina.
Transcorregut aquest temps, tornau a pastar-ho per treure tot l’aire de l’anterior llevat.
Untau amb mantega un motlle de silicona amb forma rectangular (dels de púding). Col·locau-hi de dins la massa a la qual haureu donat forma circular i allargada. Tornau a tapar el motlle amb el pedaç i deixau-ho llevar una altra hora més.
Per acabar, introduïu el motlle al forn preescalfat a 180º amb calor amunt i avall i coeu-lo durant 25 minuts.