Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bri Restaurant ha anunciat la reobertura, però ho farà amb una nova direcció. Així ho ha comunicat Pep Socies, que cedeix el testimoni  al cuiner Miki Coll i al cap de sala Guillem Cladera. Tots dos mantendran l’essència i filosofia de Socies, per això, apostaran per la cuina mallorquina tradicional actualitzada a partir del producte de la terra, fresc i de temporada.

El xef Miki Coll (va néixer l’any 1981 a Palma. És titulat per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i ha treballat amb Víctor Garcia, cap de cuina de La Fortaleza i Sea Club, tots dos ubicats a l’hotel Cap Rocat. També ha fet feina i continua col·laborant amb un altre referent de la cuina a Mallorca, Andreu Genestra. La seva experiència professional va molt més enllà de la gastronomia, ja que durant una etapa va treballar a la Fundació Natzaret, amb persones i per a les persones.

Pel que fa a Guillem Cladera, va néixe ra Alaró l’1963. Des de ben jove ha estat vinculat al lleure educatiu. Des de l’any 2000 és director de la Fundació Natzaret, gerent de la Fundació Castell d’Alaró, vicepresident d’AMES i Jutge de Pau d’Alaró, amb diferents responsabilitats a diferents plataformes i associacions.

El restaurant torna a estar obert des del dilluns 30 de setembre, després de tancar-les a final del mes de juny.