Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

[TANCAT]

Al Bar Trispol de Palma té encant, tant des del punt de vista estètic com gastronòmic.

Al migdia hi fan menú a través del qual la cuina autòctona, creativa i la internacional es donen la mà.
Al vespre, hi fan exquisits llonguets amb un toc personal com el Gambirot, de pollastre marinat amb herbes, ceba, bolets, lletuga i salsa oriental kimchee. També hi fan el llonguet Cambuix, amb hamburguesa de quinoa, pastanagó, remolatxa, lletuga i salsa tzatziki (una èspècie de salsa iogurt). Un altre que agrada és el Jutipiris, fet amb bacallà fumat, ceba cruixent, olivada i pesto de tomàtiga seca, i també el Pallarenca amb ànec, enciam i salsa de sobrassada i mel.
A més de llonguets, Can Trispol fa croquetes de pollastre amb fruits secs i d’espinacs amb formatge, tempura de verdures

És un espai creat el juny de 2014, on durant molts d’anys hi va haver el bar Dallas. Està decorat amb rellotges, televisions, botelles, taules, miralls i quadres de les padrines dels propietaris. D’entre aquests objectes hi ha dues fotografies que corresponen al repadrí i repadrina d’un dels creadors del Bar Trispol de Palma.

View larger map