Al Fornet de la Soca de Palma només fan servir matèria naturals i de primera qualitat. Tomeu Arbona és el creador d’aquest forn que fa autèntica arqueologia gastronòmica perquè a més d’elaborar els productes tradicionals de Mallorca i de les Balears, s’ha dedicat a recuperar receptes antigues.

Alguns dels seus productes estrella són les coques salades, cocarrois, ensaïmades, panades, pa, llonguet, quemullars, tortades i pastissos, entre d’altres. Tot el producte que fa servir és fresc, des de les verdures, fruites, confitures, ous, sucres, fins als llevats biològics i les farines autòctones (com la de xeixa) que donen un caràcter propi als nostres productes.

Al Fornet de la Soca són molts conscients de la importància de fer servir productes que no sols siguin gastronòmicament valuosos, sinó que també tinguin una garantía biològica i de ser un producte totalment local.

Horari:

Dilluns a divendres: 8 – 20:30 hores

Dissabtes: 8 – 14 hores

View larger map