Celler de Petra

Espai amb molt de caràcter i encant. La cuina que hi fan és ben casolana. Són de destacar, les albergínies farcides de carn, el cabrit amb gírgoles, l´arròs brut i els peus de porc farcits. D´altra banda, les postres no us decebran gens ni mica: gató d´avellanes, greixonera de brossat, el pastís de formatge amb nabius o el palo de crema.

Visualitza el mapa complet

3 Comments

  1. impressionant, exceptuant els diumenges i festius que està massa estibat. El tracte és excel·lent, bons cambrers, lloc molt molt bonic i típic i el menjar… pocs llocs tenen aquest toc tan típic, les patates són boníssimes res de congelats, tot ben fresc, des del me que vaig menjar passant per les picades,el tombet, m´és igual com més hi veig més m´agrada, del millor sense dubte en cuina mallorquina de Mallorca, molt diferent del menjar que et trobes per palma que es diu mallorquí, si voleu menjar mallorquí i molt bo aquest és el vostre lloc.

  2. Tot just entrar-hi, la gran escala que duu al menjador impressiona, per a mi fou una premonició que hi menjaria bé. Per a mi és un referent de la cuina mallorquina al pla de Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.