/

Santi Taura protagonitza Vora Mar amb Rosa Blanca

Els dies 2 i 3 d'octubre, se celebrarà una experiència gastronòmica única que tendrà com a protagonistes el xef Santi Taura i la cervesa Rosa Blanca

Els dies 2 i 3 d’octubre, se celebrarà una experiència gastronòmica única que tendrà com a protagonistes el xef Santi Taura i la cervesa Rosa Blanca.

L’activitat, batiada amb el nom de Vora Mar amb Rosa Blanca, tendrà lloc en un espai únic del litoral de Mallorca datat del segle XVI que conserva una estreta història amb la pesca local, concretament a s’Estanyol de Llucmajor.

Santi Taura, xef amb Estrella Michelin i dos Sols de Repsol, prepararà un menú a partir del peix fresc i de temporada del pescador Gori Mayol. El cuiner comenta que “quan tastis els meus plats, te’n recordaràs de qualsevol cosa que hagis viscut amb la teva padrina, padrí o mare. Això només ho pot aconseguir un producte que sigui d’aquí. Ho faig amb un producte que s’hagi cultivat en aquestes terres, que hagi crescut en aquesta mar… que sigui un producte que tengui memòria’. Així, s’hi tastaran elaboracions com la panada de peix roquer o la llampuga amb pebres, entre d’altres.

Hi posarà la nota musical de l’experiència gastronòmica la cantant Júlia Colom, artista natural de Valldemossa, que amb només 24 anys ja ha duit la seva música a Nova York, Portugal, l’Índia o França. En el seu estil conviuen el jazz, la cançó mediterrània, el bolero americà i la música popular i tradicional mallorquina. ‘És important treure la pols a aquest patrimoni musical tan important que tenim i desestacionalitzar-lo’ afirma l’artista.

‘Vora Mar amb Rosa Blanca’ se celebrarà en el litoral de Llucmajor, al sud de Mallorca, en una ubicació que els assistents coneixeran uns dies abans de l’esdeveniment per seguir preservant el seu entorn natural. Un paratge únic vorera de mar que, pel seu valor arquitectònic (segle XVI) i antropològic, està catalogat com a Bé d’Interès Cultural (BIC), envoltat de l’aroma del pi, la brisa marina i la claror de l’horabaixa.

L’experiència tendrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre de 13 a 17.30 h i es podrà reservar plaça a la web oficial de Rosa Blanca (https://www.cervezarosablanca.es/ca/voramar) i té un preu de 90 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat