/

Toni Mir: “2025 serà una de les millors temporades de Cap Vermell Grand Hotel”

El CEO del grup Cap Vermell també aposta perquèe els residents també puguin gaudir de la qualitat i el luxe que oferim sense necessitat de sortir de l´illa

Cap Vermell Grand Hotel ha donat, aquest cap de setmana, el sus a la temporada 2025 que serà, segons ha declarat el CEO del grup, Toni Mir, “una de les nostres millors temporades”.

Temporada intensa com a referent internacional

Les previsions, ha explicat durant l’esdeveniment d’obertura que ha reunit més de 100 persones, “són molt positives amb una projecció de creixement que es perfila com una de les millors a la història de l’hotel”. Aquesta serà, ha afegit, “una temporada més curta però més intensa en què continuarem treballant per continuar sent un referent internacional en el luxe i la gastronomia”.

L’hotel, situat a l’entorn idíl·lic de Canyamel, s’enfronta a un any ple de desafiaments i oportunitats i, segons explica Mir, la clau serà l’alta demanda de turistes de luxe, la diversificació de l’oferta i l’aposta per la qualitat i l’excel·lència.

Previsions per a aquesta temporada

Entre les previsions més destacades per a aquest 2025, hi ha el creixement dels buyouts (ús exclusiu de l’hotel per a un grup) per al turisme MICE, amb un augment del 25% respecte a l’any passat, fet que reflecteix la consolidació de Cap Vermell Grand Hotel en aquest segment en àmbit estatal i internacional. Aquesta dada confirma la tendència creixent de les marques que trien Mallorca per fer esdeveniments exclusius.

Les previsions d’ocupació per a Setmana Santa són del 70% mentre que en temporada alta superen el 85%, cosa que reflecteix un optimisme generalitzat al sector, especialment pel que fa als mercats tradicionals com ara l’alemany, l’anglès, el nord-americà i el coreà, un segment que, com ha explicat Mir, “va arribar per casualitat, però ja és una part fonamental del nostre creixement”.

Referent del turisme gastronòmic d’àmbit internacional

La gastronomia continua sent un dels pilars fonamentals de Cap Vermell Grand Hotel. Aquest any, el restaurant Voro, que manté les dues estrelles Michelin i dues Soles Repsol, continua consolidant-se com la joia de la corona de l’oferta gastronòmica de l’hotel. Al costat d’aquest, que ha obert les portes aquest cap de setmana, cal destacar el retorn de Roka, un dels restaurants japonesos més exclusius del món, que obrirà les portes del 19 de juny al 7 de setembre.  Una oferta gastronòmica que es completa amb la resta de restaurants de l’hotel com Tapas Bar, Ses Oliveres, Balearic i Hedonist.

A més, l’aposta per la sostenibilitat continua sent una prioritat, exemple d’ells és la certificació energètica B que demostra el compromís de l’hotel amb l’eficiència i la reducció de la petjada de carboni. Com subratlla Mir, “el nostre compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat continua essent un dels aspectes que més valorem buscant sempre mesures sostenibles, productes locals, frescos i prioritzam la compra de quilòmetre zero”.

Esdeveniments clau per a la temporada

Enguany, Cap Vermell Grand Hotel comptarà amb una oferta d’esdeveniments internacionals variada. A l’àmbit esportiu, el torneig Legends Trophy de pàdel (del 27 al 29 de maig) i la competició Battle of Stars (de l’11 al 13 de juny) se sumen a la llista d’esdeveniments destacats. A més, la desfilada de la marca Tony Mora, programada per al 23 d’agost, es consolida com un dels grans esdeveniments de moda de l’estiu mallorquí.

Per finalitzar la temporada, hi haurà l’Illes Balears Ballooning Festival Mallorca  (del 22 al 26 d’octubre), que tancarà el calendari d’activitats de l’hotel amb un esdeveniment que promet continuar atraient centenars de turistes a l’illa.

Obertura al públic local

Una de les apostes per a aquest 2025 és l’estratègia adreçada a residents locals amb descomptes especials perquè els mallorquins puguin gaudir de les instal·lacions del Cap Vermell Grand Hotel, de manera que es permet que el luxe i l’exclusivitat estiguin més a l’abast dels residents. “Volem que els locals també puguin gaudir de la qualitat i el luxe que oferim sense necessitat de sortir de l’illa”, va afirmar Toni Mir.

Per això, ha conclòs, “tenim tota la temporada, excepte els mesos de juliol i agost per un tema dʻocupació, una oferta especial que es pot adquirir a la web a través del codi resident”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat