/

Torna la Fira de l’Oli de Mallorca

Tots els amants de l’oli d’oliva verge extra (OOVE) i de la gastronomia podran trobar un gran assortiment de varietats i marques d’OOVE amb segell de qualitat, a més de productes que hi estan relacionats

Aquest dissabte, dia 30 d’abrilPalma torna a celebrar la Fira de l’Oli de Mallorca. Aquesta segona edició tendrà lloc a la Plaça Major, de 10 a 15 hores. Tots els amants de l’oli d’oliva verge extra (OOVE) i de la gastronomia podran trobar un gran assortiment de varietats i marques d’OOVE amb segell de qualitat, a més de productes que hi estan relacionats.

A més a més, a les 12 hores, hi haurà l’actuació l’Escola de Música i Danses de Mallorca.

Cal dir, també, que en el marc de la Fira de l’Oli de Mallorca, el dijous 28 d’abril, a les 19 h, la Biblioteca de Cort acollirà la conferència ‘L’olivera a l’art‘, a càrrec de la historiadora d’art Aránzazu Miró.

La Fira de l’Oli de Mallorca està organitzada pel consell regulador de la denominació d’origen Oli de Mallorca i hi col·labora l’Ajuntament de Palma, la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, com també la marca Pa d’Aqui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat