/

Corimbo I 2012 – Pecat 2014 – Niades 2014

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat.

Corimbo I 2012

Aquest Ribera del Duero, del celler Bodegas La Horra, és fresc i equilibrat. És un monovarietal d’Ull de Llebre, que es cultiva en petites parcel·les de la Horra, a Burgos, amb un ceps que tenen una mitjana superior als 50 anys. Té una criança 16 mesos en barrica (80% francesa i 20% americana). Cal comentar que el vi Corimbo I 2012 és l’únic del món que ha estat present al dinar de gala de la reunió anual del Comitè Jiangsu – Hong Kong al Centre d’Exhibicions i Convencions de Hong Kong (Hong Kong Exhibiton Center) que va tenir lloc el passat dissabte 22 de setembre. La cita, amb més de 1.200 assistents, és un punt de trobada per a empresaris, polítics, alts funcionaris i membres del Partit Comunista Xinès de dues de les regions més riques de la Xina.  Preu: 45 euros.

 

 

Pecat 2014 

La família Canyelles – Simó elabora aquest vi a les terres del seu agroturisme, un hotel amb molt d’encant situat a la finca de Son Simó Vell, al municipi d’Alcúdia (Mallorca). La passió pel vi ve d’enrere ja que pertanyen a la família que va crear el celler Macià Batle l’any 1856, avui dia en actiu i en mans de la família Rubí.

Pecat 2014 és un vi  fet amb les varietats Cabernet Sauvignon, Merlot i Sirà. És elegant, d’un color vermell viu i fosc que recorda la cirera picota. Al nas és suggerent, amb notes de maduixa madura, cacau i reminiscències de vainilla. Té un gust agradable a la boca, harmònic i equilibrat. Preu: 19,5 euros.

 

 

Niades 2014

Aquest vi del celler Bodegas Naia ha estat considerat com el tercer Verdejo més ben puntuat de la Guia Peñín 2018. Ha envellit 7 mesos sobre sediments en barrica de roble francès.

El raïm d’aquest vi de la DO Rueda prové de ceps de la varietat Verdejo d’abans de la filoxera, amb més de 100 anys de vida. De color groc amb reflexos daurats, és un vi aromàtic amb tocs de melicotó amb almívar, records d’avellanes. És fresc en boca, dens i de gran mineralitat. Preu: 20,85 euros

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat