Miguel Pérez i Mercè Dalmau varen decidir fer el seu somni realitat: crear un celler fidel al Priorat des dels pilars de l'ecologia i la sostenibilitat.
El Pas de l’Estudiant és el darrer projecte de recuperació de Josep Grau, amb el qual demostra la seva implicació amb el
Esporles acollirà aquesta cita anual el diumenge 6 d'octubre, i dissabte hi haurà la Dolça Nit de l'Art
Antoni Campomar és el creador i ha celebrat la tradicional emissió en directe des del celler Vinyes Mortitx
Tamara Lumbreras, del restaurant Ocre, lidera un equip format per Carles Forteza i Kike Erazo
Els guardons reconeixen el talent, la feina i l'esforç de pagesos, ramaders, restauradors, cuiners, pastissers, gelaters i cambrers des de l'any 2012
Es troba a l'hotel Amàre Beach Hotel Eivissa
L'activitat combina literatura i gastronomia, alhora que celebra l'aniversari d'aquest gran poeta de les lletres catalanes
El restaurant Botànic proposa un plat lleuger i saborós per a aquesta tardor que tot just acaba de començar
Les funcions tendran lloc cada dijous del 26 de setembre al 24 d'octubre
Tony Wang, propietari del local de Palma, va anunciar-ho durant la inauguració oficial del restaurant
La cita abasta tots els municipis de l'illa i se celebrarà del 20 de setembre al 6 d'octubre
El programa de protecció al comerç de proximitat creix amb 16 establiments més
El Recinte Firal des Mercadal acollirà una nova edició de la fira de producte local i cuina de Menorca els dies 21
La campanya d'aquest 2024 finalitzarà el 31 de desembre