/

Els vins de Miquel Gelabert i la cuina de Ca’n March es donen la mà

Han concebut un menú inspirat amb la pel·lícula 'Un viatge de 10 metres'

Ja és aquí la segona edició del cicle de cuina i vi a Manacor, titulat Receptes de cine.  En aquesta ocasió, la pel·lícula que ens ha servit d’inspiració és Un viatge de 10 metres (2014), dirigida per Lasse Hallström i protagonitzada per Helen Mirren. S’hi conta la història de la família Kadam de Bombai, que decideix emprendre un viatge a Europa a la recerca d’una vida millor. Arribats a Sent Antonin, Occitània,la família decideix obrir un restaurant fent servir les seves tradicions culinàries. L’obren davant d’un luxós restaurant francès d’alta cuina amb una estrella Michelin, regentat per Madame Mallory qui els hi posarà dificultats per tirar endavant el nou restaurant.

El restaurant Ca’n March oferirà un sopar degustació que constarà de diferents plats de la cuina oocitanofrancesa i del sud de la Índia, que estarà maridat amb els vins Miquel Gelabert.

La cita tendrà lloc el divendres 12 d’abril, a les 20 hores.

El menú que han preparat és el següent:

  • Taula de benvinguda (maridat amb Golós, vi rosat)
  • Colomí amb tòfones i samosa de llenties i carabassa amb salsa de iogurt (maridat amb Chardonnay Roure, vi blanc)
  • Massala de peix amb arròs basmati, verdures i fruits secs (maridat amb Son Moix, vi blanc)
  • ‘Boeuf Bourguignon’ amb puré de patata (maridat amb Vinya des Moré, vi negre)
  • Illa flotant (maridat amb Dolç de Morro, vi dolç)
  • Besan Ladoo
  • Preu: 55 euros

Les places són limitades i les reserves es poden fer al +34 971 55 00 02 o a l’adreça electrònica info@canmarch.com

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat