Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mallorca Eivissa participen al programa de Madrid Fusión 2019 amb ponències interessants. La cita, que se celebra els dies 28, 29 i 30 de gener al Pavelló Municipal de Congressos de Madrid, és un dels actes gastronòmics amb més rellevància de l’Estat.

Figures destacades com els cuiners Joan Roca, Ferran Adrià, Ricard Camarena, Kristian Baumann, Eneko Atxa, entre altres seran presents a Madrid Fusión, juntament amb noms importants de la cuina de les Balears i Pitiüses.

El dimarts 29, el cuiner Andreu Genestra i el forner Tomeu Arbona oferiran una ponència, a les 17.45 hores, sobre la petjada jueva en la cuina de Mallorca, amb la qual aprofundiran en les arrels de la gastronomia illenca.

L’endemà, a les 12.15, Macarena de Castro, cuinera i copropietaria del restaurant Maca de Castro del Port d’Alcúdia, parlarà dels binomis inèdits entre l’hort i el port, a través de la qual parlarà de com assorteix la seva cuina amb productors de proximitat, que també fan part dels seu consell de savis, amb els quals s’assessora per elaborar els seus plats.

L’horabaixa del mateix 30 de gener, a les 16.30 hores, serà el torn del propietari dels restaurants Port Balansat i Es Nàutic, l’eivissenc Pepe Torres, juntament amb el xef català Òscar Molina, cuiner del restaurant La Gaia, que tractaran sobre la regeneració del mar i cuina sostenible, uns fonaments en què es sustenta la seva manera d’elaborar els plats.