/

La Bodega Morey reprèn el cicle Bars de Culte

L'edició 2021 dels Bars de Culte ha començat aquest dimecres a la Bodega Morey de Palma. La represa d'aquesta activitat està carregada de significat perquè fa dos mesos que tres amics han decidit recuperar aquesta cafeteria de Palma

L’edició 2021 dels Bars de Culte ha començat aquest dimecres a la Bodega Morey de Palma. La represa d’aquesta activitat està carregada de significat perquè fa dos mesos que tres amics han decidit recuperar aquesta cafeteria de Palma.

El creador de Bars de Culte és Joan Arnau, responsable de Gastroevents. Explica que va crear aquesta activitat per reivindicar cafès i bars amb història amb un berenar molt especial i complet.

La Bodega Morey va obrir les portes l’any 1955, però l’any 2014, concretament el 31 de desembre, va abaixar la persiana. Ara fa tot just dos mesos, Juanjo Campos, Jaime Cebrián i Octavio Caballero l’han tornada a obrir. Hi ofereixen llonguets i envinagrats, a més de vermut i cervesa.

Bars de Culte va néixer el mes de juliol de 2020 i ha passat per temples com Bar Mavi (Palma), Casa Miss (sa Pobla), Can Biel Felip (Palma). Per als mesos vinents, Joan Arnau explica que s’organitzaran a Can Dalmau (polígon de Son Castelló de Palma) i al gastrobar Foguer 76 (Binissalem).

Fotografia: Cristina Navarro

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat