Després de mesos de feina per part d’alumnes i professors, s’acaba de presentar la nova carta del restaurant Miramar de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB).
Ens presenten una oferta gastronòmica variada que combina els sabors de sempre amb les darreres tendències culinàries per assolir plats organolèpticament equilibrats i visualment sorprenents.
Els alumnes que cursen els estudis d’Especialista en Cuina i Restauració i Especialista en Alta Cuina amb l’ajut dels professors del restaurant, us serviran aquestes exquisideses fetes amb il·lusió amb les quals podreu gaudir de l’alta cuina a un preu molt raonable.
Com a complement, durant aquest quadrimestre, oferiran diàriament “Els suggeriments del Xef” que arrodoniran l’oferta culinària que us proposen.
D’altra banda, més endavant i dins l’any Juníper Serra, a l’Escola d’Hoteleria duran a terme un menú degustació dedicat a tan il·lustre personatge conjugant plats i productes mallorquins i californians.
________________________________________________________________________________
CARTA DEL RESTAURANT MIRAMAR (EHIB) 2013
Entrants
Cebiche d’orada i rave, cruixent de blat de les Índies i clorofil·la de coriandre………………………………………………..7.50
Ensalada exòtica amb bulb de fonoll, chutney de mango i rotllet cremós de salmó……………………………………………….7.50
Pasta farcida de galta amb salsa Guinness i aire del seu llevat……………………………………………………….9.00
Frit de marisc, crema d’ametlla amb aire de fonoll, menta i cruixent de ceba…………………………………………………………7.00
Peix i carn
Gall de Sant Pere confitat en ibèric, cuscús especiat i salsa de calamarins en la tinta…………………………………….11.00
Llobarro, salsa d’aranja vermella, pesto de pistatxo i escuma de coco………………………………………………………..12.00
Filet de porc, salsa de figues, aire de menta
i cruixent d’herbes………………………………………………………11.00
Filet de vedella embolicat en ibèric, cremós de foie,
salsa de vi negre, nyoqui de patata morada i aire de tòfona d’estiu …………………………………………………13.50
Postres
Airejat de cafè, gelat de Tia Maria, crumble de xocolata i esferificacions de te americà amb Baileys…………………….4.00
Coulant de cireres, gelat de xocolata blanca i cruixent de pistatxos……………………………………………….4.00
Maduixes i roses ……………………………………………………4.00
Sorbet de llimona…………………………………………………….4.00
10% iva inclòs.
Mes informació: www.ehib.es
Reserves: 971 17 26 26.
Gaudiu de l’alta cuina a un preu econòmic amb la nova carta del restaurant Miramar de l’Escola d’Hoteleria de les… http://t.co/4tvjjNxp8n
Avui mateix, el restaurant Miramar de l’Escola d’Hoteleria ha publicat la seva nova carta.
Hi podreu gaudir de… http://t.co/PenLuOkou8