Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
Ingredients per a 4 persones:

  • 8 llesquetes de pa moreno
  • 8 llesques de bacallà salat de la mida de les de pa
  • 7 tomàtigues de ramellet
  • 1 cabeça d’alls
  • 2 grells (cebes tendres)
  • sal
  • oli d’oliva verge

Elaboració
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24 h.

Torrau les tomàtigues i la cabeça d’alls sencera. Pelau-los i passau-los pel colador xinès. Afegiu-hi un poc de sal i oli d’oliva.

Per muntar el plat (feis-ho just abans de servir-lo perquè el pa no es reblaneixi), torrau les llesquetes de pa; rentau els grells i tallau-los a rodanxes molt primetes. Posau damunt cada llesca un un tros de bacallà marinat, una cullerada de salsa i un poc de grell a la superfície.