Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 500 g de patata bullida
  • 4 cullerades de llet
  • 1 vermell d’ou
  • 150 g de formatge emmental
  • 2 talls de pitera de pollastre
  • 2 cebes
  • Curri
  • Sal 

Elaboració
1. Posam la patata bullir tallada a cantons
2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits
3. Posam la ceba a sofregir, i quan comença a ser cuita, hi afegim el pollastre i una mica més tard el curri. Ho reservem.
4. Quan la patata és cuita i ha refredat una mica, la passam pel passapurer i hi afegim el formatge, el vermell d’ou i les quatre cullerades de llet, i ho mesclam bé.
5. Escalfarem el forn a 200ºC.
6. Agafam una cullerada de la mescla de patata, en feim una pilota i l’aixefam damunt un paper de forn, i feim el mateix amb la resta. Ho enfornam 15 minuts.
7. Treim la palangana del forn i giram tots els muntets de patata, després hi abocam una cullerada de pollastre amb curri i hi posam una mica de formatge Emmental. Ho tornam enfornar 15 minuts més.