Ingredients

– 500 g de patata bullida

– 4 cullerades de llet

– 1 vermell d’ou

– 150 g de formatge Emmental

– 2 talls de pitera de pollastre

– 2 cebes

– Curri

– Sal

Elaboració

1. Posam la patata bullir tallada a cantons

2. Tallam la ceba i els talls de pollastre a trossets petits

3. Posam la ceba a sofregir, i quan comença a ser cuita, hi afegim el pollastre i una mica més tard el curri. Ho reservem.

4. Quan la patata és cuita i ha refredat una mica, la passam pel passapurer i hi afegim el formatge, el vermell d’ou i les quatre cullerades de llet, i ho mesclam bé.

5. Escalfarem el forn a 200ºC.

6. Agafam una cullerada de la mescla de patata, en feim una pilota i l’aixefam damunt un paper de forn, i feim el mateix amb la resta. Ho enfornam 15 minuts.

7. Treim la palangana del forn i giram tots els muntets de patata, després hi abocam una cullerada de pollastre amb curri i hi posam una mica de formatge Emmental. Ho tornam enfornar 15 minuts més.