Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

  • 8 carxofes
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 2 culleradetes de farina
  • 1 got de cervesa
  • 8 ous de guatlla
  • Sal
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Oli

Elaboració
Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d’oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d’all tallats ben petits, amb una mica de sal i pebre. Quan la ceba estigui fregida afegiu-hi dues culleradetes de farina Quan estigui rosa, abocau-hi un got de cervessa i deixau-ho reduir fins tenir una salsa espessa. En una safata posau els cors de les carxofes. Per sobre, posau-hi salsa i un ou de guatlla amb una mica de sal i orenga. Al voltant de les carxofes, posau-hi la resta de la salsa. Per acabar, ficau-ho al forn fins que l’ou estigui quallat.