Ubicat en un entorn privilegiat des d’on es domina el Port de Sóller, hi menjareu plats mallorquins com l’escudella, les sopes, el frit, el conill amb ceba i la porcella. També hi fan paella i peix fresc a la planxa, com el pagell, la pelaia i el moll. Disposen d’una sala coberta amb xemeneia i una terrassa única, amb cabuda per a 100 persones a cada espai. Obert des del 1961.
Visualitza el mapa completLatest from Restaurants
La mesura s'ha allargat per prevenció, tot i que s'ha permès mantenir les terrasses obertes tots
Per això, volen "aconseguir un paquet d'ajudes urgents i reals per al sector que permetin reprendre l'activitat
La ruta gastronòmica i coctelera Tapalma 2019 es durà a terme des del 27 de novembre fins l'1 de
El vaig conèixer gràcies al meu amic Jordi. Si hi anau, quedareu astorats amb la increïble vista panoràmica sobre el Port de Sóller i també dels voltants de la Serra de Tramuntana.
La cuina és bona, el peix és fresc, dut directament del Port. Molt recomanable.