Tokio

Obert al 2007. Disposen de menú del dia i de diverses opcions de menú de vespre. Menjar tradicional japonès com el sushi variat, tataki de tonyina o la tempura de llagostí. També hi ha postres típics del japó, com el coco numi (farcits de crema de cacauet) o les bolles de sèsam. Si voleu, podeu endur-vos el menjar a casa.

Visualitza el mapa complet

4 comentarios

  1. És el meu restaurant preferit des de fa anys! En especial m´agraden els «rollos de ternera», fideus japonesos, tataki, sopa de miso, coco numi, «rollitos japoneses»…

  2. Para mí es el mejor japonés de Palma. La calidad del servicio es bastante buena pero sin duda lo mejor son los Coconumi (un postre relleno de crema de cacahuete).
    Sin duda uno de los mejores en comida japonesa que hay que visitar.

  3. conec prou japonesos a diferents indrets (bcn, md, màlaga, etc.) i vos puc dir que és un dels meus favorits, amb bona relació qualitat preu (això que els 4 cops que l´he visitat, he pagat més de 50€, és que el menjar japonès m´agrada molt i tinc prou gana, el dia que sé que hi acudiré, no bereno al matí, o sigui que el preu del berenar s´ha de descomptar del dinar, hahaha) En especial vos recoman les vièries, amb no sé que més, però boníssimes, de fet en general tots el plats que som tastat, m´han agradat suficientment,com per tornar-hi a la primera oportunitat. Anau-hi,podeu demanar el menú i vos en fareu una idea.

  4. Es el mejor restaurante Japones que he probado me encantas las Gyosas y sobre todo los rollitos…… la mejor comida Japonesa que he probado

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code