El restaurant Sea Club de l’hotel Cap Rocat ofereix un entorn únic i un punt informal per gaudir del bon menjar i d’una de les vistes més belles de la badia de Palma. L’establiment està dirigit pel cuiner Víctor Garcia, tot un nom dins l’alta cuina de Mallorca, que té a Tomàs Alós com a cap de cuina d’aquest restaurant.
Els arrossos secs i el peix i el marisc fresc són els protagonistes d’una carta en què el producte és l’estrella. Per això, es cuinen el mínim, perquè l’aliment conservi el seu gust i la seva aroma.
Cal remarcar que l’hortalissa del restaurant Sea Club Cap Rocat prové de la cooperativa Pagesos Ecològics de Mallorca (PEM). Hi destaca el peix a la graella, que s’acompanya de patató i enciam. També hi ha plats com els cracs de closca fluixa amb salsa coenta, el tatin de tomàtiga amb burrata i oli d’oliva d’alfabeguera, la coca de sardina fresca, entre altres opcions que varien segons la temporada.
De postres, cal destacar la pasta de full amb mascarpone i fruites vermelles i la versió pròpia dels pastís de formatge, servit dins terrina.
Des de la terrassa, molt àmplia i acollidora, es gaudeix d’una panoràmica única. Si fa mal temps, el restaurant té una sala interior ben acollidora. Tenen obert a migdia i vespre, de l’1 d’abril al 31 d’octubre. El servei és molt atent.
Molt important, si no hi ha reserva prèvia no hi podreu ni dinar ni sopar, ja que és imprescindible per poder-hi entrar. També cal dir que només s’hi accepten infants majors de 15 anys i que no hi poden anar animals.
Visualitza el mapa complet