Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Obert el mes de juny de 2019, aquesta fonda és la promesa feta realitat de dos germans que han obert el seu primer restaurant abans dels trenta anys. Es tracta de Marc Mora i Pau Mora. El primer s’encarrega de la cuina, mentre que el segon és l’encarregat de la partida de postres.

Hi ofereixen una proposta culinària que comprèn des d’interpretacions de la cuina mallorquina com el calamar farcit d’arròs i embotits (varia i botifarró), fins a propostes més internacionals com el taco de peix amb gamba. També hi trobareu molts de plats que són ideals per compartir, com les croquetes de galtes de porc, els musclos, a més de suggeriments del dia.

De postres, destacam l’ensaïmada caramel·litzada, feta a la casa, farcida de brossat i mel, com també el bombó casolà de llimona farcit de ginebra Suau, un homenatge al seu padrí i a la seva família, una de les propietàries de les emblemàtiques Bodegas Suau.

Ver mapa más grande