La 8a edició de ‘Els Dimecres és dia de Brou’ ja és aquí. Es tracta d’una activitat gastronòmica impulsada per l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries que promociona aquest plat tradicional i popular.
Vuit restaurants de l’illa especialitzats en cuina menorquina hi participen aquest 2021 i hi ofereixen un menú especial per 15 € (un euros més que l’any passat) en el qual el brou és el protagonista. El brou es pot servir de multitud de maneres, encara que el més típic és preparar-lo en dos plats, un primer plat de sopa (brou) amb fideus, i un segon plat amb patata, ciurons i carn. A més dels dos plats, el menú inclou aigua o copa de vi, pa i postres
Aquest menú especial es podrà degustar els dimecres 1, 15, 22 i 29 de desembre, i 12, 19 i 26 de gener. Tota la informació estarà disponible a www.gastronomiamenorca.es. A més dels dos plats que componen el Brou menorquí s’inclou aigua o copa de vi, pa i postres al menú.
La reserva prèvia és necessària per facilitar l’organització. L’opció de servei a domicili també està disponible.
Els restaurants que hi participen aquest 2021 són:
- Aquarium Port Ciutadella (Moll del Port, Marina 99 – Ciutadella. Tel 971386700)
- Molí d’es Racó(Major, 53 – es Mercadal. Tel 971375392)
- Hotel Jeni & Restaurant (Mirada del Toro, 81 – Es Mercadal. Tel 971375059)
- Meson Rias Baixas(Plaza Menorca, 1 – Ferreries. Tel 971374558)
- Loar Ferreries (Verge del Toro, 2 – Ferreries. Tel 971374181)
- 23 Can Avelino(Sinia Des Moret, 23 – Maó. Tel 971091744)
- Jaume II (Plaça Jaume II, 26 – Ciutadella. Tel 971480046)
- Casino Sant Climent(Sant Jaume, 4 – Sant Climent. Tel 971853722)
Aquesta proposta té el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i PIME Menorca; a més de Made in Menorca, Regió Europea Gastronòmica, Foodies on Menorca i l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

