/

Tornen els Tasts de Rosa Blanca amb el pastisser Lluís Pérez

Els Tasts de Rosa Blanca tornen aquest mes de juny amb el pastisser Lluís Pérez. Es faran els dies 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de juny als Jardins d'Alfàbia (Bunyola), de 19.30 a 21.30 hores, i valen 30 euros

Els Tasts de Rosa Blanca tornen aquest mes de juny amb el pastisser Lluís Pérez. Es faran els dies 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de juny als Jardins d’Alfàbia (Bunyola), de 19.30 a 21.30 hores, i valen 30 euros.

En aquesta quarta edició, s’oferirà una experiència gastronòmica per descobrir tots els matisos de la Hoppy Lager de Rosa Blanca maridades amb elaboracions que Pérez crearà per a l’ocasió. Ara bé, el pastisser sortirà de la seva zona de confort, el dolç, per elaborar creacions salades. En el seu menú, exclusivament dissenyat per a aquesta experiència, Lluís Pérez inclou productes frescos i típics de l’illa de Mallorca.

Rosa Blanca és una cervesa de baixa fermentació (lager) amb un toc característic de llúpol (hop en anglès). Enguany, els Tasts de Rosa Blanca tendran lloc als Jardins d’Alfàbia, un indret especial i carregat d’encant de la Serra de Tramuntana. Per això, el menú que oferirà Lluís Pérez tendrà com a fil conductor l’oli d’oliva. Tota la proposta estarà marcada per la presència d’herbes aromàtiques, cítrics i flors que connectaran amb aquests jardins i la Tramuntana.

En l’anterior edició va ser la cuina avantguardista de Clandestí, amb els xefs Ariadna Salvador i Pau Navarro, la protagonista de l’esdeveniment. En la convocatòria actual, Cervesa Rosa Blanca aposta per un dels noms més lligats al comerç local i, alhora, lloats en la gastronomia balear. El 2015, Lluís Pérez va formar part de l’equip espanyol de la Copa d’el Món en pastisseria i un any després va obrir les portes de la seva pastisseria, al carrer Bonaire de Palma; L’any 2016 va ser guardonat amb el Premi Pastisser de l’Any per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears.

Els Tasts de Rosa Blanca tendran totes les mesures de seguretat i higiene per afavorir el gaudi màxim de l’esdeveniment a tots assistents i personal.

Les places per assistir als Tasts de Rosa Blanca es poden reservar a: cervezarosablanca.es/tasts

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat