[Tancat]
La botiga de menjar per endur Estel de Ceba prepara plats casolans típics de Mallorca i d’arreu de Menorca, Eivissa, País Valencià i Catalunya. També hi fan plats vegetarians tradicionals.
Na Lina, que s’encarrega de cuinar els plats juntament amb la seva cosina, va decidir aparcar la seva carrera professional com a docent per deixar pas a la seva passió: la cuina.
A Estel de Ceba hi fan una cuina de temporada, feta del dia. Hi trobareu plats diversos i equilibrats com tombet, fideus amb verdures, aguiat de peix, truita de faves tendres, fideuà, granada de carabassons, colflori ofegada, sopes de matances, peix al forn, menjar blanc, flaó i molt més!
També venen productes d’arreu dels Països Catalans, des de vi, formatge, sobrassada, mel, cervesa, etc.
Obren de dilluns a dissabte d’11 a 16 hores i de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.
Visualitza el mapa complet
Cerrado por vacaciones en Agosto…. esperemos que a partir de setiembre cambien los horarios y los dias cara al publico..
bones vacances
No sabia que na Lina cuinava amb una cosina seva…
per cert, apart del menjar que fan, quant faran flao… es molt bo…
en vaig menjar fa temps i me va agrada moltissim…..
Observo la pagina en cuanto a los horarios del establecimiento y no los entiendo….los dias en blanco que deben significar…
Lina… aixi que fas de cuinera!!! quant he vist la fotogràfia d’aquesta pagina he quedat freda, no sabia res.
I cuiens juntament amb una cosina teva!! ido miilor… no deu esser na Malen…. enhorabona…
He intentado contestar al Sr. Juan con algun comentario sobre la coca de raisons, no hace falta escribir nada porque no sale publicado.
continuo diciendo e insistiendo que la coca de raisons que hacian era muy buena y que no han vuelto a hacer….
No estaria mal.lament que fessin caragols, peus de porc amb salseta, un agiat de pilotes, es simplement una sugerència, es que es un menjar exquisit i per suposat be de mallorca…..i tambe la de reisons que con diu el Sr. Juan no han tornat a fer………
Habran hecho ya!!!! desde luego ahora no es el tiempo, es mas bien un tipo de comida de invierno, ahora pega mas el flao ibicenco, tambien estaria bien la coca de almendra que es muy de mallorca….
Lastima que solo tengan abierto 3 horitas al dia, y ademas los sabados esta cerrado. Es poco tiempo no!!! y mas ahora que estamos en verano…
Y el flao cuando lo volveran a hacer. Es que hace un monton de tiempo que no lo han puesto en el menu. A principios de la apertura de la tienda la que despachaba me vendio una racion. Encuentro raro que no lo pongan…..
Tengo que pasar por esta tienda y darles una receta de mi pais. Veo que hacen comidas a todos los gustos.
Por cierto me encantaria probar una de esas cosas de “raisons” tipicas mallorquinas que dicen que hacian en febrero del año pasado y eran tan buenas.
Hace mucho tiempo que no hacen.. es una lastima, precisamente es una receta bien mallorquina que antiguamente en las casas se hacia mucho…
Me encantan las cocas de raisons. Cierto, en verdad que no las han vuelto ha hacer es una lastima porque es una coca bien mallorquina.
Ademas los raisons que les ponian eran bueniiiiiiiiiiisimos…
Si que es verdad. Por cierto supongo que algun dia volveran a hacer…
Si que eran buenas estas cocas. buenisimas. A ver si algun dia hacen
un “bon agiat de caragols”.-.. me encantaria, o unos buenos “callos” con una buena salsita, es comida mallorquina… o no!!!!
es verdad era muy buena esta coca, creo que no han vuelto a hacer..
en mi pais hacen una muy parecida.. por cierto hoy iba a pasar y esta cerrado, no lo entiendo, tal vez tengan niños y tambien aprovechen que no van a escuela… bueno…. ya me pasare….
pues si, tambien tuve ocasion de provar esta coca era muy buena…
Pase el otro dia por si tenian y no fué asi, me gustaria volver a probarlas, la verdad es que vale la pena… lo que no tengo muy claro son los horarios de este establecimiento…. pero bueno…. lo volvere a intentar…
Y tambien hacian una coca denominada segun la cocinera “menjar blanch”, estaba muy bueno, por cierto, me pasare un dia para ver si siguen haciendo….
En febrero del año pasado hacian unas cocas de raisons buenisimas.
no he vuelto a ir pero si tienen que hacer estas cocas me acercare.
En febrero del año pasado hacian unas cocas de raisons buenisimas.
no he vuelto a ir pero si tienen que hacer estas cocas me acercare.
En febrero del año pasado hacian unas cocas de raisons buenisimas.
no he vuelto a ir pero si tienen que hacer estas cocas me acercare.
En febrero del año pasado hacian unas cocas de raisons buenisimas.
no he vuelto a ir pero si tienen que hacer estas cocas me acercare.
Im-pres-cin-di-ble!
El menjar que preparen és una exageració…! Que bo! Postres incloses!
I també venen coses (vins, vermuts, sucs, galetes, confitures) de molta qualitat, difícils de trobar a d’altres bandes, i a preus competitius. Els mateixos productes (si) els pots trobar a (pocs) altres llocs però més cars.
Im-pres-cin-di-ble!
El menjar que preparen és una exageració…! Que bo! Postres incloses!
I també venen coses (vins, vermuts, sucs, galetes, confitures) de molta qualitat, difícils de trobar a d’altres bandes, i a preus competitius. Els mateixos productes (si) els pots trobar a (pocs) altres llocs però més cars.
Im-pres-cin-di-ble!
El menjar que preparen és una exageració…! Que bo! Postres incloses!
I també venen coses (vins, vermuts, sucs, galetes, confitures) de molta qualitat, difícils de trobar a d’altres bandes, i a preus competitius. Els mateixos productes (si) els pots trobar a (pocs) altres llocs però més cars.
Im-pres-cin-di-ble!
El menjar que preparen és una exageració…! Que bo! Postres incloses!
I també venen coses (vins, vermuts, sucs, galetes, confitures) de molta qualitat, difícils de trobar a d’altres bandes, i a preus competitius. Els mateixos productes (si) els pots trobar a (pocs) altres llocs però més cars.
I quant faran el menjar blanc … vaig de tan en tan a veure el menu que es fa i postres en fan pocs. el menjar mes o manco sempre es dins la mateixa linia esta be, pero trobo que els dolç tambe agrada…
Y el flaò que era un postre que probe hace unos meses… ya no se hace!!! era bueniiiiiiiiisimo.
Las confituras son una pasada!!!
Y el menjar blanc que haciais era muy bueno, cuando volvereis a hacerlo…. vale la pena….soy un usuario habitual de Vds.
este puding de ensaimada tiene muy buena pinta…
Una pregunta:
Es gazpatxo es mallorqui!!! ma pareix que a les receptes antigues no hi es. o al manco jo no el vaig trobar.
es menjar: pot anar…..
Estel de Ceba… solo para gente de alto copete….
Estel de Ceba… solo para gente de alto copete….
Estel de Ceba… solo para gente de alto copete….
Estel de Ceba… solo para gente de alto copete….