Consultau l’agenda per a aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana trobareu una interessant i variada proposta d’activitats, que abasten des de l’enologia, als aliments ecològics i menús.

Hi trobareu propostes a Santanyí, Pollença, Santa Eugènia, Porreres, Artà i Peguera (Calvià).

Diada Ecològica de Porreres

Diumenge 22, podeu conèixer i tastar una gran varietat de productes ecològics. De 9 a 16 hores, Porreres acollirà la Diada d’Agricultura Ecològica amb un bon grapat d’activitats.

Més informació: http://gastronomicament.cat/ca/diada-ecologica-de-porreres-2018

Fira del Vi Primitiu a Pollença

Dissabte i diumenge, 21 i 22 d’abril, el Claustre de Sant Domingo de Pollença acollirà la Fira del Vi Primitiu. Hi coneixereu i tastareu una gran selecció de vins. Dissabte, de 10 a 20.30 h, i diumenge de 10 a 14 hores.

Més informació de la Fira del Vi de Pollença: https://www.facebook.com/ViPrimitiu/

Artalaiòtica a Artà

Gustatio Romana, sopar teatralitzat amb música en viu que recrearà un sopar a l’Antiga Roma. Es farà el divendres 20 d’abril, a les 21 hores el Mercat Cobert L’activitat s’emmarca en el programa d’Artalaiòtica. Places limitades. Cal inscriure’s-hi aquí.

Consultau-ne el programa complet d’Artalaiòtica aquí: http://arta.cat/images/NOTICIES/Artalaiotica_Programa_2018.pdf

Mostra Gastronòmica de Santa Eugènia 

El pati de les Escoles acull la Mostra Gastronòmica de Santa Eugènia. Dissabte vespre, dia 21, i diumenge migdia, dia 22, 6 restaurants, el celler Vinya Taujana i la cervesera Talaiòtika ofereiran les seves especialitats. Plats a 5 euros. Degustació de vi: 2 euros Pinta de cervesa 4 euros. Degustació de cervesa: 2 euros.

Consultau-ne tots els plats a: http://www.ajsantaeugenia.net/wms/ofo/imgdb//archivo_adj330751.pdf

Setmana Gastronòmica a Santanyí

Una desena de restaurants oferiran menús variats del 21 al 29 d’abril. Una bona ocasió per conèixer els plats que s’elaboren en el municipi de Santanyí.

Més informació: http://www.santanyi.cat/

Gastro & Art a Peguera

Tendrà lloc els dies 20, 21 i 22 d’abril. Hi haurà catorze estands de menjar, instal·lats a la Plaça Torà, que oferiran vi, menjar, cervesa, rebosteria… a més de show cookings i tallers de rebosteria, cocteleria, etc. Es combinarà amb tallers de pintura, escultura i fotografia, i les obres de tres dels millors escultors mallorquins Ferran Aguiló, Pep Canyelles i Gaspar Servera. També hi trobareu jazz, soul i swing que amenitzaran la cita.

Descarregau-ne el programa aquí: http://visitpaguera.com/dossier/gastro-and-art-2018.pdf