/

Canvi de propietat en el Bar Mavi de Palma

Un dels bars de Palma més populars ha canviat de mans. Es tracta del Bar Mavi, situat al carrer de 31 de desembre.

Un dels bars de Palma més populars ha canviat de mans. Es tracta del Bar Mavi, situat al carrer de 31 de desembre.

Segons va explicar Diario de Mallorca a l’edició de dimarts, Biel Llabrés i Susana Murguia, propietaris del Bar Mavi, varen tancar el negoci el passat cap de setmana. Les alarmes es varen disparar entre els coneixedors de la bona cuina d’aquest establiment.

Ahir, el mateix rotatiu, a través de la periodista Elena Vallès, va informar que Bar Mavi continuarà obert amb una nova gerència. A partir d’ara Roberto Contreras Bravo i Virgínia Pericàs Gomila es faran càrrec del restaurant. La parella és coneguda perquè són els propietaris d’un altre negoci, In Café, ubicat al carrer Blanquerna, molt a prop del Mavi.

Història del Bar Mavi
El Bar Mavi va obrir les portes el 14 de juliol de 1955, amb el matrimoni format per Biel i Maria, padrins de Biel Llabrés. La parella havia arribat a Palma des de Sencelles per obrir un negoci. Primer ho feren al bar del Liceu l’any 1952 fins que tres anys després decidiren fer feina a compte propi. Des de llavors, el Bar Mavi s’ha convertit en una institució.

Els nous responsables comenten a Diario de Mallorca que continuaran amb la mateixa filosofia: oferir un tracte proper i bon menjar, i que mantindran la mateixa plantilla de treballadors.

Per la seva banda, Susana Murgia ha anunciat a les xarxes socials que ha creat una empresa d’organització d’actes i càtering juntament amb una sòcia, Sasha, que es dirà SS Events & Gastronomy, de manera que no quedarà desvinculada al sector de la restauració.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat