/

Consulta els restaurants de Palma de la Mostra de Cuina de Mallorca

Se celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 de març

Un total de 37 restaurantes de Palma participen aquest cap de setmana a la Mostra de Cuina de Mallorca. Aquesta cita culinària se celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 de març.

D’entre els establiments participants, hi ha el Bar Mónaco de Nuredduna, reinaugurat recentment amb una nova direcció; el restaurant Mesclat, del barri de Santa Catalina, que està destacant amb una cuina fresca i de mercat; el resaurant Sandro, on Morgan Freeman ha gaudit de la “millor bolonyesa” de la seva vida. També hi ha resturants com Ses Coves de Gènova, que destaca pels calçots; Safrà21, aclamat pels arrossos, el restaurant Hoyo 10, tot un clàssic on es pot tastar una espectacular coa de bou; Gaudeix, amb un saborós assortiment de tapes, ara ubicat al carrer de Bartomeu Pou; o el Bar Pigalle, amb bons variats i menú del dia; entre d’altres.

A més, en el marc de la mostra hi haurà les actuacions musicals següents dia 11 de març:

  • De 19 a 21 hores, actuació del grup Vía 80, a la Plaça de Nuredduna.
  • De 19 a 21 hores, música amb Tardes en el Café, a la Plaça de Raimundo Clar.

La llista de restaurants que hi participen és la següent:

Bar Cristal, La Balanguera, Safrà21, Sandro, Casa Flor, L’Arancina, Restaurante El Corte Inglés, Gaudeix, Ses Coves de Gènova, Bar Mavi, Las Palmeras, Sa Goleta, La Moderna, Mola Italia, Es Racó de Gènova, Los Maños, Wine and Food, Bar Mónaco, Bar Pigalle, Ca n’Ela Vegan Restaurant, Blat al Sac, Colmado Hispania, Restaurante Ca’n Tito, El Mariscal del Jamón, Restaurant Club Nàutic Portitxol, Oaxley, Taberna La Gloria, Hoyo 10, El Alpendre, Vermutería San Jaime, Izakaya, Schwaiger, Mesclat, El Bula, Melassa Cafè i Quadrat.

Podeu consultar tots els menús i plats aquí.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat