/

Darrer cap de setmana de la Mostra de Cuines de Calvià

Tendrà lloc els dies 28, 29 i 30 d'abril i hi participen un total de 7 restaurants

La Mostra de Cuines de Calvià conclou amb força aquest mes d’abril. Per això, 7 restaurant oferiran menús especials i suculents els dies 28, 29 i 30 d’abril a Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.

A continuació la llista completa dels restaurants i els seus menús:

GRAN BUFFET S.XXI

València, 77. Pol. Son Bugadelles (Son Bugadelles)
Reserves: 971 694 932

  • Entrant: Marmitako de sípia i gambes // Ensalada de pollastre amb salsa agredolça i crostons // Frit mallorquí
  • Plat principal: Filet amb paté de porc negre embolcallat amb pasta fullada // Lasanya d’espinacs amb panses i ceba caramel·litzada // Ànec amb salsa de melmelada de taronja amarga
  • Postres: Maduixes cristal·lines // Flam de cafè
  • Beguda: Refrescos, cervesa, vi blanc, vi negre, vi rosat i aigua

Preu: 18€

 

JACKIE’S

Via Puig de Galatzó, 18 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 067

  • Entrant: Cirerols, burrata fresca, raïm i reducció de pedro ximenes
  • Plat principal: Bacallà amb caponata i ruca
  • Postres: Crème brulée amb vainilla bourbon
  • Beguda: Verdejo Bitácora o negre Líbano de criança

Preu: 18€

 

PACÍFICO SOUL KITCHEN

Plaça Santa Ponça, 1, Lc. 20 (Santa Ponça)
Reserves: 691 022 372

  • Entrant: Quesadilla de tinga de pollastre amb cheddar o torrada de cebiche de gambeta
  • Plat principal: Tacos d’ànec amb salsa hoisin (2 unitats) o tacos d’escorball amb col llombarda i salsa lleugera
  • Postres: Cheesecake amb melmelada i maduixa o cafè
  • Beguda: Canya, aigua o copa de vi per triar

Preu: 18€

 

LA PORTEÑA

Carrer Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040

  • Entrant: Empanada argentina: caprese o de carn
  • Plat principal: Vacío argentí a la graella amb patates al forn
  • Postres: Flam d’almívar de llet o macedònia de fruita
  • Beguda: Copa de vi Malbec, canya, refresc o aigua

Preu: 18€

 

TAURO

Gran via Infanta Saura, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 073

  • Entrant: Pastís de marisc amb salsa còctel
  • Plat principal: Filet de llobarro amb puré de pastanaga i cardamom damunt llit de verdures i algues
  • Postres: Pastís de formatge La Viña
  • Beguda: Aigua, copa de vi o copa de cervesa

Preu: 18€

 

EOLO BAR

Via de la creu, 46. Club Náutico Santa Ponsa (Santa Ponça)
Reserves: 971 695 405

  • Entrant: Torrada de burrata i tomàtiga seca
  • Plat principal: Poke bowl de salmó fresc / Poke bowl de pollastre
  • Postres: Pastís de poma
  • Beguda: Aigua/refresc/cervesa/copa de vi

Preu: 18€

 

LA BRASA

Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329

  • Entrant: Tapa a escollir: frit mallorquí, croquetes variades, barqueta d’alvocat amb cuixot salat i gambes o salmó amb freses de peix, broqueta de truita
  • Plat principal: Llenguado a la planxa amb gambes i musclos, amb patates farcides de bacó i formatge a les fines herbes o galta de porc amb salsa espanyola i patates farcides de formatge a les fines herbes i bacó
  • Postres: Pastissos casonlans variats
  • Beguda: Copa de vi, canya o refresc

Preu: 18€

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat