La Mostra de Cuines de Calvià conclou amb força aquest mes d’abril. Per això, 7 restaurant oferiran menús especials i suculents els dies 28, 29 i 30 d’abril a Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.
A continuació la llista completa dels restaurants i els seus menús:
GRAN BUFFET S.XXI
València, 77. Pol. Son Bugadelles (Son Bugadelles)
Reserves: 971 694 932
- Entrant: Marmitako de sípia i gambes // Ensalada de pollastre amb salsa agredolça i crostons // Frit mallorquí
- Plat principal: Filet amb paté de porc negre embolcallat amb pasta fullada // Lasanya d’espinacs amb panses i ceba caramel·litzada // Ànec amb salsa de melmelada de taronja amarga
- Postres: Maduixes cristal·lines // Flam de cafè
- Beguda: Refrescos, cervesa, vi blanc, vi negre, vi rosat i aigua
Preu: 18€
JACKIE’S
Via Puig de Galatzó, 18 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 067
- Entrant: Cirerols, burrata fresca, raïm i reducció de pedro ximenes
- Plat principal: Bacallà amb caponata i ruca
- Postres: Crème brulée amb vainilla bourbon
- Beguda: Verdejo Bitácora o negre Líbano de criança
Preu: 18€
PACÍFICO SOUL KITCHEN
Plaça Santa Ponça, 1, Lc. 20 (Santa Ponça)
Reserves: 691 022 372
- Entrant: Quesadilla de tinga de pollastre amb cheddar o torrada de cebiche de gambeta
- Plat principal: Tacos d’ànec amb salsa hoisin (2 unitats) o tacos d’escorball amb col llombarda i salsa lleugera
- Postres: Cheesecake amb melmelada i maduixa o cafè
- Beguda: Canya, aigua o copa de vi per triar
Preu: 18€
LA PORTEÑA
Carrer Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040
- Entrant: Empanada argentina: caprese o de carn
- Plat principal: Vacío argentí a la graella amb patates al forn
- Postres: Flam d’almívar de llet o macedònia de fruita
- Beguda: Copa de vi Malbec, canya, refresc o aigua
Preu: 18€
TAURO
Gran via Infanta Saura, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 073
- Entrant: Pastís de marisc amb salsa còctel
- Plat principal: Filet de llobarro amb puré de pastanaga i cardamom damunt llit de verdures i algues
- Postres: Pastís de formatge La Viña
- Beguda: Aigua, copa de vi o copa de cervesa
Preu: 18€
EOLO BAR
Via de la creu, 46. Club Náutico Santa Ponsa (Santa Ponça)
Reserves: 971 695 405
- Entrant: Torrada de burrata i tomàtiga seca
- Plat principal: Poke bowl de salmó fresc / Poke bowl de pollastre
- Postres: Pastís de poma
- Beguda: Aigua/refresc/cervesa/copa de vi
Preu: 18€
LA BRASA
Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329
- Entrant: Tapa a escollir: frit mallorquí, croquetes variades, barqueta d’alvocat amb cuixot salat i gambes o salmó amb freses de peix, broqueta de truita
- Plat principal: Llenguado a la planxa amb gambes i musclos, amb patates farcides de bacó i formatge a les fines herbes o galta de porc amb salsa espanyola i patates farcides de formatge a les fines herbes i bacó
- Postres: Pastissos casonlans variats
- Beguda: Copa de vi, canya o refresc
Preu: 18€