El sorteig es farà dia 2 de novembre i commemora el 15è aniversari del consell regulador

La ONCE dedica un cupó al 15è aniversari de la denominació d’origen Oli de Mallorca. Aquesta participació correspon al dia 2 de novembre i suposa un reconeixement a la tasca realitzada per l’entitat.

Sebastià Solivellas, president de la DO Oli de Mallorca, ha destacat la gran tasca que desenvolupa l’ONCE i ha agraït la gran oportunitat que brinda a Oli de Mallorca d’arribar a gran part de l’Estat a través dels 5 milions i mig de cupons que distribuiran els venedors fins el sorteig, dia 2 de novembre.

La imatge que il·lustra el cupó és obra del fotògraf Curro Viera i es va fer a la Badia d’Alcúdia, concretament, a la Platja de Manresa. La fotografia està relacionada amb un dels plats més populars de Mallorca i totalment relacionat amb l’oli d’oliva verge extra com és el pamboli.

Després de 15 anys des de la seva creació, el consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca compta amb més de 800 olivicultors, 13 tafones i més de vint envasadors que treballen per oferir al consumidor el millor oli d’oliva verge extra i indirectament contribueixen a la conservació i recuperació de l’olivar a Mallorca.

La presentació del cupó s’ha fet divendres 20 d’octubre, a la Plaça de l’Olivar i ha comptat amb la participació del delegat provincial de l’ONCE, Josep Vilaseca; la presidenta del Consell Territorial d’Once Balears, Maria del Carmen Soler; el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal.