Dos llibres per cuidar el cos i alimentar-se saludablement

Dos llibres pensats per a cuidar el cos, amb indicacions senzilles i ben explicades.

Si t’agrada tenir cura del teu cos i alimentar-te de manera saludable, natural i responsable, no et pots perdre les novetats que ha preparat l’editorial Comanegra.

Són dos llibres pensats per a cuidar el cos, amb indicacions senzilles i ben explicades, i molt atractives visualment:

[ezcol_1half]

Eat & Run
Olga Brunner
Si ets esportista o, simplement, una persona activa, en aquest llibre descobriràs una nova relació amb els aperitius energètics: barretes, crackers, boles, batuts i refrescos isotònics naturals que són l’alternativa perfecta per prescindir d’aquells productes industrials replets d’additius, colorants i conservants artificials.
Idioma: espanyol.  Pàg: 144
El podeu comprar a: www.comanegra.com

Més sobre l’autora:
Olga Brunner (Girona, 1978) ha estat presidenta i professora d’ADITEC (Associació de tècnics dietistes de Catalunya) entre 2009 i 2015. Imparteix cursos de dietètica, entre altres centres, a Garbí, de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) de Girona. Ha presentat gran nombre de ponències a fires i esdeveniments relacionats amb la dietètica i l’educació per la salut. Actualment té la seva pròpia empresa d’assessoria nutricional, Qisana, especialitzada en l’alimentació ecològica i natural.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]


Aguas detox
Sílvia Sanjosé Riera
Una bona hidratació és tan important com una alimentació sana, però sovint ens oblidem de prendre el glop d’aigua que el nostre cos tant necessita. Aquest llibre t’ensenya a combinar l’aigua amb fruites i plantes, aconseguint no només un sabor i aroma sorprenents, sinó també una beguda antioxidant rica en nutrients.
Idioma: espanyol. Pàg.: 119
El podeu comprar a: www.comanegra.com 

Més sobre l’autora:
Sílvia Sanjosé Riera (Barcelona, 1991) és graduada en periodisme per la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, i s’especialitza en Periodisme Cultural a la UPF-IDEC. Apassionada per la nutrició i directora de la col·lecció Alimentación consciente de Comanegra.

[/ezcol_1half_end]

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat