/

Dos vins de Mallorca premiats al concurs internacional Bacchus 2023

Es tracta de dos monovarietals blancs que elaboren els cellers Macià Batle i Sa Cabana

La Unió Espanyola de Tastadors ha premiat dos vins blancs fets a Mallorca amb una medalla d’or. Es tracta del vi Sauvignon Blanc de Macià Batle i del Chardonnay de Sa Cabana, dos cellers que fan part de la indicació geogràfica Vi de la Terra Mallorca.

El vi de Macià Batle és de l’anyada 2022Ramon Servalls ha expressat la seva satisfacció pel guardó. De fet, no és la primera vegada que es reconeix la feina que s’hi fa, ja que ha guanyat diversos premis en aquesta competició. Servalls comenta que “és un vi monovarietal elaborat 100% amb sauvignon blanc, que elaboram com una aposta per la innovació i les noves varietats. El raïm prové de les vinyes de Consell i Santa Eugènia, i el vi que se n’ha fet té unes característiques molt singulars i úniques, conseqüència de l’especial terrer i clima de Mallorca”.

El vi de Sa Cabana és de l’anyada 2021. Aquest celler és a Binissalem i és propietat de la família Codolá Bonet. També és un monovarietal, però en aquest cas de la varietat francesa chardonnay, en el qual destaca la fruita fresca i les notes tropicals.

El concurs Bacchus 2023 s’ha celebrat a Madrid del 17 al 21 d’abril i el jurat, format per especialistes en vi, com ara mestres del vi, sommeliers, enòlegs i periodistes, els quals han tastat vins dels cinc continents.

El guardó és una mostra més de la bona feina que els vinaters de Mallorca duen a terme des de fa anys.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat