S’hi varen tastar els olis de Mallorca, que es maridaren amb tapes creades per a l’ocasió

Els elaboradors d’Oli de Mallorca celebraren amb èxit la Nit de l’Oli 2018. Els més de 300 assistents pogueren tastar els diferents olis que s’elaboren a l’illa, que es varen combinar amb tapes creades especialment per a l’ocasió, a càrrec dels xefs membres de l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB), com per exemple María Salinas, Igor Rodríguez, José Cortés, Oswaldo Llandres, Matías Provvidenti i Ariel Bazán.

La cita, que va comptar amb la col·laboració de DOP Oliva de Mallorca, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, la DO Binissalem i la DO Pla i Llevant, va tenir lloc el dimecres 28 de febrer a la sala Aljub de Es Baluard (Palma).

El consell regulador de la DO Oli de Mallorca hi va lliurar un diploma als elaboradors que han obtingut guardons als llarg del 2017 als diversos concursos d’oli d’oliva, ja  que considera que la seva presència a aquests certàmens contribueix a la promoció dels olis amb el segell Oli de Mallorca internacionalment. Aquests han estat:

Oli des Pla

  • Oli des Pla.Prestige Gold Terraolivo (Jerusalem, Israel)
  • Prestige Gold Terraolivo (Jerusalem, Israel)
  • Medalla de plata New York International Olive Oil Competition

Olis Sóller

  • Oli Sóller 1899. Finalista Premis EVCATA

Corporació Rosselló Castell

  • Oli Days. Medalla de plata EVOOLEUM al Millor Disseny Innovador

Oli de Jornets

  • Jornets Gourmet.Prestige Gold  Terraolivo (Jerusalem, Israel)
  • Jornets Nuevo Primer Día. PrestigeGold Terraolivo (Jerusalem, Israel)
  • Jornets Familiar. Prestige Gold Terraolivo (Jerusalem, Israel)

Els 23 elaboradors que han participat a la Nit de l’Oli 2018 són: Olis Sóller, Verderol, Es Verger, Son Catiu, Solivellas, Savantry, 7 Empelts, Treurer, Roqueta, Sa Cadernera, Oli Moix, Son Nadal, Oli d’Es Mirant, Aubocassa, Son Mesquidassa, Son Moragues, Es Convent, Oro Oleum, Novembre, Son Naava, Son Mir, Es Rafal i Oli Son Jordi.