Els que hi vagin disfressats podran sopar gratis

Una de les festes més entranyables que es viu aquests dies a Mallorca és la de Carnestoltes a Galilea. Una cita que combina bauxa, música i cuina ja que els veïns d’aquest poble del municipi de Puigpunyent preparen un plat típic de la cuina mallorquina, la fava parada. Tan sols hi heu de dur plat, tassó i coberts reutilitzables.

La cita tendrà lloc, a la plaça de Pius XII, el dissabte 2 de marça partir de les 21 hores. Totes aquelles persones que hi vagin disfressades la podran menjar gratis, un àpat que inclou vi i ensaïmada de tallades. Si no hi anau disfressats, el plat val 5 euros.

A més, el vespre estarà amenitzat per la música que punxarà DJ Turbi i la desfilada de disfresses amb premis amb metàl·lic per a comparses (mínim 4 persones) i individuals (adult i infantil).

L’endemà, diumenge, hi haurà festa infantil per als més menuts de la casa amb l’animació que farà MiniDisco. A la Plaça de l’Ajuntament de Puigpunyent, hi faran jocs, coreografies, pluja de serpentines i molt més, a partir de les 12 hores. L’alumnat del CEIP Puig de na Fàtima vendrà coques i pizzes per recaptar fons per al viatge d’estudis.