La família Burguera de Campos elabora formatge, sense conservants ni colorants, gràcies a la llet que li donen les seves vaques

Una de les claus per cuidar el paisatge, l’entorn i la bellesa de Mallorca són els pagesos i ramaders. Gent treballadora que ha fet del camp la seva vida i que n’ha cuidat la seva singularitat.

Més de 70 anys dedicats a les vaques i al formatge

La vaqueria i formatgeria Formatges Burguera elabora productes lactis de gran qualitat, principalment de vaques de raça frisona. Són tres generacions i més de 70 anys els que duen dedicats a la selecció genètica de l’animal i a l’elaboració de formatge fresc, brossat, formatge curat i llet formatjada. Mensualment sotmeten la llet de les seves vaques a analítiques realitzades per laboratoris independents i per l’Institut de Biologia Animal de les Illes Balears (IBAB), vetllant per la qualitat dels seus aliments. Elaboren el formatge seguint el vell estil artesanal de Mallorca, amb llet de vaca, ferments lactis i quall, sense conservants ni colorants.

Mestre artesà 

Un procés que fan amb el màxim respecte envers l’animal. L’esforç de la família Burguera per mantenir la tradició i la qualitat del producte ha estat premiat oficialment am el reconeixement com a únic produtor de formatge de vaca amb el títol de Mestre Artesà, concedit pel Govern de les Illes Balears.

Si voleu conèixer una mica més de prop la vaqueria i els formatges, els podeu visitar a la carretera de Campos-Colònia de Sant Jordi, km 7. Campos Telèfon de Formatges Burguera: 971 65 54 35 / 630 888 268