Cuina mallorquinaCarrer Murta, 16Inca/Raiguer971 50 00 4918-30 eurosDivendres tancatAquest restaurant familiar us ofereix especialitats de la terra i bon tracte. En el
S’Hostal d’Esporles
Cuina selectaPlaça d´Espanya, 8Esporles/Tramuntana971 61 02 0215-18 euros[:ca]Diumenge vespre i dilluns vespre tancatDisposen de 10 habitacions per descansar, en les quals els
En un ambient modern i en una agradable terrassa a primera línia de la mar
XinèsCarrer d´Elionor Servera, 11Cala Rajada/Llevant971 56 39 3915-20 eurosObert de dilluns a diumengeNo hi fan menú, sinó que només es basen en
Restaurant es Molico
Cuina creativa/De copesCarrer de l’Església, 1Pla/Sencelles971 59 20 7012-20 eurosDilluns tancat (mesos d'hivern només obert de dijous a diumenge)Bona cuina a bon
TapesAvinguda de Magaluf, 6Calvià/Tramuntana971 13 30 61Enmig d´una de les zones més turístiques de Mallorca, també podem trobar un lloc on prendre
TapesCarrer del Coliseu, 4Esporles/Tramuntana971 61 08 148-12 eurosObert de dilluns a dissabtesAmb una bona terrassa, ideal per menjar-hi i per passar-hi una
Sa Galeria
TapesPlaça Major, 4Campanet/Raiguer971 51 61 798-12 eurosObert de dimarts a diumengeSi voleu menjar bones tapes i variats, a Campanet, cada dia en
Menjar per endur/Pizzes i pastaCarrer de Costa i Llobera, 14Palma/Parc de les Estacions971 46 43 488-12 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge (vespre)[en:]Open
Pizzeria restaurant s’Estàtua
Pizzes i pastaPasseig de Jaume III, 2Llucmajor/Migjorn971 66 00 888-12 eurosObert de dimarts a diumenge.Pizzes casolanes que tenen nom dels carrers del
Celler Son Toreó
Cuina mallorquinaCarrer de Son Torelló, 1Pla/Sineu971 52 01 3812-18 eurosObert de dimarts a diumengeTombet amb ous, albergínies farcides de bacallà o carn,
TapesAvinguda de Joan Miró, 155Palma/PortopíMenú del dia971 70 70 8815-25 eurosObert de dilluns a dissabteA la terrassa del centre comercial Portopí, hi
El Perro Lechero
Hamburgueses/SandvitxCarrer de Francesc Sancho, 21Palma/Parc de les Estacions8-10 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to Saturday[:es]Abierto de lunes a sábadoEl Perro Lechero
Cuina mallorquinaCarrer dels Prínceps d´Espanya, 27Marratxí/RaiguerMenú del dia971 60 44 3710-15 eurosObert de dilluns a dissabteAquest negoci familiar obert al 1991 que
Celler de Randa
Cuina mallorquinaCarrer de l´Església, 24Algaida/Pla971 66 09 8910-15 eurosDimecres tancatProposta amb una llarga trajectòria que ens ofereix plats de la terra com
