Aquesta setmana hi ha tres propostes ben interessants per al públic local. D’una banda la tremponada popular que s’organitza a Santa Maria del Camí; de l’altra, la mostra de vins casolans de Manacor, a més de la Mossegada Teatral de Santa Eugènia que oferirà un bon sopar en una jornada carregada d’arts escèniques.

N’explicam els detalls a continuació.

Mostra de vins casolans, tapes i col·loqui a Manacor

En motiu de les festes del patró de Manacor, Sant Jaume, la capital de Llevant oferirà una activitat completa el dissabte 21 de juliol, al pati de la Torre del Palau, que inclourà vins casolans i tapes. L’acte començarà a les 19 hores amb una xerrada sobre vins titulat ‘Llums i ombres del transport del vi’ i hi participaran Albert Carvaja, Antoni Gomila i Sebastià Sansó. En acabar el col·loqui, hi haurà la degustació gratuïta de vins casolans que s’acompanyarà amb tapes elaborades pel Palau Cafè.

Tremponada a Santa Maria del Camí

El trempó és un dels plats més típics i refrescants de l’estiu. El poble de Santa Maria del Camí organitza una tremponada popular en el marc de les festes la seva patrona, Santa Margalida. Es farà el dijous 19 de juliol, a la Plaça Nova. La vetllada començarà amb l’arribada dels gegants de Santa Maria, en Soler, el Bandejat i na Maria de Coanegra, devers les 20 hores. Tothom que hi vulgui sopar ha de dur plat, tassó i cobert. El preu per sopar-hi és de només 1 euro, que es destina solidàriament al Fons de Solidaritat Mallorquí. En acabar de sopar hi haurà ballada popular amb el grup Sa Torre i la revetlla musical amb el grup Géminis i Tomeu Penya.

Mossegada Teatral a Santa Eugènia

Diumenge se celebra la Quarterada Teatral, emmarcada en la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia 2018. A les 21 hores, els bars i restaurants oferiran menús per 7 euros. Can Prim cuinarà frit de porc; S’Estació farà pollastre amb curri i S’Escargot prepararà risotto negre de sípia i verdures.

Fotos: Ajuntament de Santa Maria