/

Nova ruta gastronòmica: De Tapes amb Rosa Blanca

La ruta De Tapes amb Rosa Blanca es farà del 15 al 25 de novembre, i inclou una cervesa Rosa Blanca i dues tapes per només 5 euros

Hi trobareu, del 15 al 25 de novembre, una cervesa i dues tapes per 5 euros

La cervesa Rosa Blanca ha posat en marxa una ruta culinària a una vintena de restaurants de Palma. Aquesta cervesa, creada a Mallorca l’any 1927 ha estat recuperada pel grup Damm, amb l’objectiu d’oferir una una cervesa de baixa fermentació (lager) amb un toc característic de llúpol (hop en anglès), és a dir una hoppy lager. El toc afruitat de Rosa Blanca, gràcies al llúpol Citra, suavitza les notes àcides de tapes, com ara escabetxos, olives i aperitius amb tocs avinagrats.

La ruta De Tapes amb Rosa Blanca es farà del 15 al 25 de novembre, i inclou una cervesa Rosa Blanca i dues tapes per només 5 euros. Cada restaurant ofereix una tapa mallorquina feta amb un ingredient típic de l’illa i una tapa de creació pròpia, original i sorprenent, les quals mariden a la perfecció amb el toc afruitat i fresc de Rosa Blanca.

Consulta la ubicació dels restaurants al mapa següent:

Els participants i les tapes que ofereixen són les següents:

CAFÈ CAN BALAGUER C. de la Unió, 3 · T. 971 596 262

Tapes:

  • Coca del forn: Coca de trempó amb verdures ecològiques.
  • L’ensaladilla del Balaguer: Ensaladilla amb picos de romaní i pebre coent fumat.

DIABLITO UNIÓ C. de la Unió, 2A · T. 971 853 873

Xef: Jose Cortés García

  • Influències a Mallorca Kefta de mè mallorquí amb albergínia fumada, magrana i salsa de iogurt
  • Gambes amb allada 2.0 i una canyeta: Coca amb gambes confitades, all negre, patata violeta i gel de julivert amb untrompe-l’œil de crema de gambes i crema de cervesa.

ES REBOST Es Rebost Jaume III · Av. Jaime III, 20 · 971 710 000 Es Rebost Oms · C. Dels Oms, 52 · 971 710 000 Es Rebost plaça d’Espanya · Pl. d’Espanya, 4 · T. 971 710 000

Xef: Roger Busquets

  • Patates braves mallorquines Miniatura de patates braves amb salsa de tap de Quartí.
  • Miniatura de patatas bravas con salsa de tap de quartí. Llesca de pa rebostera Llesca de pa moreno amb ensaladilla i fonoll marí.

ES TRASTO Pl. de la Porta Pintada, 8 · T. 871 804 425

Xef: Adrián Jover

  • Sa bosseta: Wonton fregit i farcit de botifarra mallorquina ecològica, figues, ceba tendra i salsa de sobrassada i mel.
  • Mini Trastro burger: Minihamburguesa de vedella amb salsa de formatge maonès, ceba caramel·litzada, pernil serrà cruixent i pebre vermell.

GAUDÍ COCKTAIL BAR & FOOD Pl. de la Quartera, 5 · T. 871 704 700

Xef: Alessandra Grespan

  • La quartera: Cruixent de farina i mantega farcit d’ensalada de ruca, meló i fraula amb reducció de sobrassada.
  • Mercat: Taco de blat de les Índies embolicat amb cochinita pibil, guacamole i pico de gallo.

GAUDÍ LA RAMBLA La Rambla, 10 · T. 971 252 895

Xef: Alessandra Grespan

  • Via Roma: Cistella de pasta de fulls farcida d’hummus de pebre de piquillo i jalapeño, i amb crudente de pastanaga.
  • Born: Pastelón amb pernil d’indiot i gratinat de sobrassada i raïm.

LA PÉRGOLA Av. De Joan Miró, 8 · T. 971 285 298

Xef: Katy Rotger Salvà

  • Alma de tardor: Taco de pulled pork amb esclata-sangs i sobrassada de porc negre.
  • Els pebres de na Katy: Pebres farcits amb marisc i molt d’amor.

LA VERMUTORTILLERÍA Pl. Navegació s/n, Mercat de Santa Catalina · T. 971 337 751

Xef: Jordi Vila

  • Crític llamp: Botifarró amb sofrit i pinyons d’Eivissa.
  • Bot sofrit Llampugues amb cítrics de Sóller.

LA VIEJA Pl. de Raimundo Clar, 11 · T. 871 531 731

Xef: Jonay Hernández

  • Taco de gòfio, almogrote i cabra mallorquina: Taco fet amb gòfio de blat d’Índies, acompanyat amb almogrote, un paté fet amb formatge gomer, típic de l’illa de la Gomera, i carn de cabra mallorquina vella amb una recepta tradicional canària.
  • Only morena: Morena mediterrània amb cruixent de la seva pell i salsa tare condimentada amb plàtan canari, acompanyada d’una esponja de brou fet amb les cues de la morena.

LEMON TREE C. del Pes de la Farina, 10 · T. 674 549 582

Xef: Juan Nicolás Uranga Pérez

  • Delícia pagesa: Pasta de fulls amb ceba caramel·litzada, rovell de sobrassada mallorquina i cruixent de maonès.
  • Gladiador: Peix emperador amb arrebossat cruixent, acompanyat de salsa tàrtara i buquet de mesclum de lletugues.

MALLORCA DELICATESSEN Pl. Weyler, 10 · T. 971 492 931

Xef: Equip de cuina de M. Delicatessen

  • Únic Agredolç: Pa moreno amb sobrassada de porc negre únic, mel i formatge fos.
  • Tocalao: Coent Pa moreno amb tomàtiga de ramallet, oli d’oliva verge extra, rodanxa de tomàtiga, d’ibèric i de bacallà, i amb pebre coent.

MOLTA BARRA C. del Pes de la Farina, 12 · T. 658 419 162

Xef: Chule

  • Dolç de Sant Martí: Bosseta de llom amb sobrassada regada amb xocolata, tot sobre un llit de puré de cigrons.
  • Porro ben liat: Crep farcit de formatge i porro, amb ceba caramel·litzada i salsa de pebre del piquillo.

OMBU Passeig del Born, 5-7 · T. 971 214 387

Xef: Tito Verger

  • UEP!: Braves Ombu amb escuma de sobrassada i allioli de carbó.
  • Japojure: Sashimi de sorell fumat, cruixent d’arròs, mentaiko i wasabi kizami

PALMA CAFÈ GALLERY Passeig de Mallorca, 30 · T. 971 214 381

Xef: Sebastian Cortés

  • Nigul d’Inca: Galeta Quely amb mousse de sobrassada i ceba caramel·litzada.
  • Cama de trempó Trempó amb camallot.

QUINA CREU C. de la Corderia, 24 · T. 971 711 772

Xef: José Calafell

  • Bacallà gratinat amb allioli de codony: Dau de llom de bacallà arrebossat, untat amb allioli cremós fet amb carn de codony.
  • Cua de bou sobre patata confitada: Carn desfeta de cua de bou cuinada amb vi negre sobre un cremós timbal de patata.

VANDAL PALMA Pl. del Progrés, 15 · T. 871 045 174

Xef: Bernabé Caravotta

  • Coca de sa Pobla: Coca de garrova amb puré de coliflor, ceba confitada, anguila fumada i sobrassada.
  • Record de la meva volta al món: Ssäm de shisho amb causa peruana, bacallà negre marinat amb miso rostit al carbó, reducció de fraula àcida i camamil·la, i cruixent d’arròs.

VERMUTERIA VI.XET C. de Can Sanç, 7A · T. 638 184 104

Xef: Mariló Garriga

  • Barretet: Espiral de pasta de fulls amb sobrassada i mel.
  • Ganxet: Torrada de coca de vidre amb paté d’anxova, gelatina de vermut, brots tendres i olivada verda.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat